Nu börjar de dyka upp lite varstans, de övergivna sommarkarlarna!!! Det dräller omkring herrelösa, orakade och utsvultna karlar på de mest konstiga ställen!

Jag har sett dem stryka omkring lite överallt här i Västerås; på ICA Maxi, på F&S, på Bolaget, på Badoo och nu även på jobbet...

Hör du till dem som skaffade en söt, mjuk, gosig och socialt tränad sommarkarl i början av sommaren men som nu börjat inse att det inte var så lätt som du trodde att ta hand om honom? Så vem ska nu ta hand om alla dessa lösaktiga karlar när sommaren närmar sig sitt slut och ni vill ägna dagar och kvällar åt nåt vettigare än att sitta och gosa med en slö sommarkarl?

Nu när hösten närmar sig så stängs många fritidshus för säsongen och sommargästerna flyttar hem till stan. Alldeles för ofta händer det att karlarna lämnas ensamma kvar på landet. Eller i båten. Tusentals karlar lämnas åt sitt öde för att plågas, frysa och till slut svälta ihjäl i sin ensamhet. ... Ni borde ha tänkt er för både en och två gånger innan ni skaffade en sommarkarl! Det här är rent karlplågeri!

En del kvinnor intalar sig att karlar alltid klarar sig. Men det stämmer inte! En karl är helt beroende av kvinnan för att överleva. Särskilt efter den uppmärksamhet och det sällskap han haft under de ljumma sommarmånaderna. De smutsiga, magra och ljusskygga karlar som kan ses stryka omkring runt barer och nattklubbar i stan är ingenting annat än övergivna före detta sommarkarlar och de har väldigt svårt att klara sig själva.

Bärs ger inte tillräckligt med näring

En diet bestående av enbart bärs är inte tillräcklig för en karl. Proteinrik föda är ett måste för att karln inte ska få fel på sin lever och det är även viktigt att maten innehåller rätt sorts fett. Friskt dricksvatten är livsnödvändigt även om de flesta karlar brukar rata en sådan smaklös dryck. Karlar behöver dricka mellan tio och femton gånger per dag för att inte drabbas av urinsten. Vatten. Inte bärs. En karl med urinsten är inte att leka med!

En karl som misstänks vara övergiven eller bortsprungen ska man aldrig tillfälligt mata eller ge någon dryck. Det kan kännas lockande att dela en flaska Prosecco med en törstande karl men börjar du föda honom så måste du fortsätta.

Hur förhindrar man att fler karlar överges?

Innan man skaffar en karl så måste man förstå att det kommer kosta att underhålla honom. Det kommer kosta både tid, pengar och tålamod. Ska man få en karl att bli riktigt familjekär och trogen så krävs en fast hand, att du är konsekvent och håller på rutinerna. Om du vill slippa en karl som ränner ute halva nätterna eller som kommer och går lite som han vill, så se till att hålla honom inne om kvällarna. Du kan tex locka med hans favoritmat eller vuxenmys i soffan.

Det absolut viktigaste är dock att aldrig skaffa en karl, om du inte är helt säker på att kunna ta hand om honom.

OM det nu är så att du känner någon övergiven sommarkarl som inte är alltför bortskämd eller tilltufsad, så hör av er! Jag kan tänka mig att ta över vårdnaden av honom och jag är beredd att göra det för resten av mitt liv!💝


Ha en härlig dag alla fina

Från karl - älskaren Carina😘😻

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
,
Roligt att läsa😉
Hoppas du får napp 🤣
nouw.com/ingajohansson
Ninahs_small_world
,
Haha, tack! Världens längsta kontaktannons! nouw.com/ninahs_small_world
Marina
Marina,
😁😂 så bra skrivet! Och vilken otroligt fin bild, på dig.
Ninahs_small_world
,
Tack Marina! 😂🤣😅😘nouw.com/ninahs_small_world
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229