Rapportering och geocaching

Puh! Så var årets första jobbvecka avklarad och även årets stora miljörapportering! Jösses, som vi kämpat, T och jag! 😅 Och vår centrala specialist J var snabb med granskningen så vi kunde komplettera och justera de uppgifter som saknades/ var otydliga och sedan kunde vi börja varva ner inför helgen...Det är allt bra skönt ändå att ha arbetskamrater att kunna diskutera tveksamheter med!

På natten drömde jag om var geocachern som skulle finnas i närheten skulle sitta gömd så idag kände jag att vi skulle hitta den!

För tredje dagen den här veckan så gick M och jag ut för att leta efter den och nu hittade vi den på en gång! Yey! Nu är jag inte geocacher-oskuld längre! 😇

Det är faktiskt roligare att gå ut om man har ett mål så nästa gång jag kommer till Ängsgärdet så ska vi ge oss ut på jakt igen!

Nu är jag lite lagom trött och seg men jag funderar på att unna mig ett glas rött för jag läste att ett glas rött om dagen var rena hälsoinvesteringen.
Vad tror ni om såna rön?

Framförallt verkar det vara ämnet resveratrol, som är en växtpolyfenol, och finns i skalet på röda vindruvor och som har en mängd antioxidanta egenskaper. Korttidsminnet ska förbättras, risken för diabetes och fetma ska minska, hjärnan ska skyddas mot åldrande och hjärtat ska skyddas mot åderförkalkning.

Oavsett vin eller inte så önskar jag en fortsatt fin fredagkväll till er alla fina

Från fredagsmysande Carina😘🍷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229