Missionärer, möbler och mejl från Martin Stenmarck!

Mmmm....Så kan gårdagen sammanfattas! Jag har inte berättat det för någon men när jag väntade på bussen efter filmen ”Britt-Marie” så kom två tjejer fram och pratade med mig. Det var nåt speciellt med det mötet så vi böt kontaktuppgifter och bestämde att vi skulle träffas nån gång. Så igår var det dags! Jag visste bara att de var missionärer från USA men inte från vilken församling, så det kändes väldigt förutsättningslöst och spännande!
Vi träffades på Global Living och det visade sig att de var Mormoner. Var inte The Osmonds och Herreys mormoner???

Min son undrade vad jag hade för förväntningar inför mötet och jag sa som det var; att jag bara förväntade mig ett trevligt möte. Jag vet ju vad jag tycker och var jag står, jag är ingen sökare och jag vet vad jag tror på så jag tänkte inte att jag skulle få ut något mer av mötet än att det skulle vara trevligt, och det var det!

Sen hämtade jag upp Karin för att åka till IKEA och köpa två bokhyllor till, till mig. Efter att ha skjutsat in de platta paketen smidigt som på räls, tog vi en liten fika. Jag tog en räkmacka och positivt var att den bestod av mörkt grovt bröd, inte thekaka, vilket jag tyckte var bra. När ändrade de det, eller har de alltid varit på grovt bröd???

När jag kom hem upotäckte jag att jag fått mejl från Martin Stenmarck! Trevligt! Han skulle tydligen vara med i kvällens deltävling och tyckte jag skulle rösta på honom. Han skrev numret till sitt tävlingsbidrag men jag hade nog hellre tagit hans mobilnummer känner jag...😍


Ok, nu ska jag fortsätta bygga ihop mina bokhyllor. Jag hoppas verkligen jag tänkt rätt nu!


Ha en skön söndag alla fina

Önskar Mello-Martin’s Carina😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229