Jag saknar något...

Jag tycker det har varit tungt nu några veckor. Det är mörkt på morgonen och mörkt på kvällen och mitt på dagen är det 50 shades of grey...det har dykt upp grejer på jobbet som krävt omplanering och flexibilitet från mig och jag har behövt vara på min andra arbetsplats ”fel” vecka. Och jag tycker verkligen inte om att åka hemifrån och lämna barnen innan de klivit upp på morgnarna...Jag vill gärna träffa dem och se att de mår bra...

Jag kan också känna av att jag inte var nånstans på semestern. Det är nåt som saknas. Jag hade semester men åkte ju inte nånstans. Det var ett medvetet val både i år och förra året men det känns ändå lite tråkigt...särskilt nu i mörka november... och även om jag vet att vi ska åka till Rhodos med juntan nästa år så känns det just nu väldigt långt till september 2020!

-Hur brukar du göra med din semester? Åker du iväg både på sommaren och vintern eller är du hemma och njuter av den svenska sommaren för att åka iväg till nåt varmt ställe när det är grått och kallt här hemma?

Ha en fortsatt skön söndagkväll alla fina

Från reslystna Carina😘🏝⛱🏕🍹🌞

  • Nära Unnamed Road, Västerås

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Älskar att vara hemma i min idyll 😉
nouw.com/ingajohansson
Ninahs_small_world
Ninahs_small_world,
Åh så härligt det låter! 🍀💕nouw.com/ninahs_small_world
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229