Grattis alla singlar på Singles Day!

Jaha, så var det dags för Singles day igen. För ett år sedan var det den dagen som blev upptakten till mitt smink- No Buy Year. Det jag blev så upprörd över var att vi singlar uppmanades att shoppa, shoppa och shoppa...på nätet. Jag kände att det väl finns bättre sätt att spendera sina pengar på om man är singel...tex genom att gå på restaurang eller på bio eller på något annat sätt umgås med sina vänner. Men det enda som syntes var just fokuset på att nätshoppa...

Att shoppa är kul. Mysigt. Roligt. Att få köpa något en verkligen vill ha, längtat efter, trånat efter, sparat ihop till, är en härlig känsla. Men. Med alla erbjudanden på just singles day är det lätt att shoppingen går överstyr, att en klickar hem betydligt mer än en egentligen tänkt eller behöver. Det är just det jag vänder mig emot.

Så idag shoppar jag ingenting. Varken på nätet eller IRL. Istället har jag hjälpt sonen packa klart sin väska, fått hjälp av dito att tömma bilen och varit på utvecklingssamtal både med sonen och dottern. Det tycker jag var ett perfekt sätt att spendera årets singeldag på! 

Ha en fortsatt härlig dag alla fina

Från supersingeln Carina😘


  • Shopping
  • Nära Unnamed Road, Västerås

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229