Ett kärt återseende - efter 25 år!!!

För en månad sedan hörde Marina, som jag inte träffat på 25 år, av sig och bjöd mig och några andra på lite tjejfest hos henne. Igår var det dags att träffas! Vi har inte pratat med varann en enda gång under alla dessa år och det är bara de senaste åren vi haft varann på FB, så vi har inte ens haft kontakt med varann under typ 20 år...

Marina mötte upp mig på stationen och vi började båda gråta när vi kramade om varann. I bilen catchade vi upp lite och när vi tio minuter senare landade hemma hos henne så kändes det precis som förut mellan oss, som om vi aldrig haft något uppehåll! Jag tycker det är så häftigt att det kan vara så!

Hennes kompis M var redan där och vi satte oss i solen på hennes altan och tog en Aperol.

Efter någon timme kom hennes dotter och hennes kompis C. Hennes dotter var bara en liten bäbis förra gången vi sågs...Det var liksom svindlande att så många år gått samtidigt som allt kändes som förut...

Det blev en alltigenom supertrevlig kväll med god mat, gott att dricka, härligt prat och bra musik från 60-70 och 80-talet.

Vi partajade ända till 00.30 och när C och D drog sig hemåt passade jag på att krypa till kojs. Nattugglorna Marina och M skulle bubbla lite i badtunnan men som sagt, jag orkar verkligen inte vara vaken på nätterna längre.

Idag vaknade vi pigga och utsövda och möttes av sol från en klarblå himmel. Vi käkade typ hotellfrukost länge, länge på altanen och livet kändes väldigt gott!

Marinas man och hund kom hem igen och sen dök en polare upp också så det blev riktigt trevligt häng på altanen innan det var dags för mig att fara hem igen.

Jag är väldigt tacksam för den här helgen och det var himla kul att träffa Marina med familj igen och hennes trevliga väninnor. Jag känner att det här får vi göra om, snart, igen!


Ha en fortsatt skön söndagkväll alla fina!

Från en lite seg, men väldigt nöjd, Carina😘

Gillar

Kommentarer