Därför bojkottar jag Black Friday!

Så var det dags för Stora Shopping-racet i form av Singles Day, Black Week och Black Friday, som uppvärmning inför årets julshopping.

Ni förstår säkert att jag bojkottar hela jippot. Jag tycker inte om när vi uppmanas till konsumtion generellt och överkonsumtion, vilket detta lätt kan leda till. Jag tror dessutom att det inte är så väldigt bra priser som det ska ges sken av. Generellt sett.

Men eftersom jag är väldigt nyfiken av mig och vill ha fakta om jag kan så har jag börjat följa vissa produkter via Pricerunner/Prisjakt, för att se hur priserna ändras och när lägsta priset brukar ligga.

Ska man handla något så billigt som möjligt så passa på i februari-mars, då många priser dippar rejält.

September-oktober ligger också rätt så bra till. I oktober-november höjdes priserna till en hög ordinarie nivå för att från 11 november sänkas till september-oktobernivån. De produkter jag tittat på; porslin, mobiltelefoner, smycken och smink har haft sina lägsta pris i början på mars.

Sen tror jag visst att det går att göra bra klipp om du vet vad du vill ha och vad det brukar kosta. Jag tror bara inte man ska utgå från att ”allting” är så ”himla billigt” de här dagarna.

Hur gör du själv under dessa dagar? Fyndar, bojkottar eller tokshoppar du? Kommentera nedan⬇️.

Oavsett färgen så är det iallafall fredag hörrni!

Ha en fortsatt skön sådan alla fina

Från prismedvetna bojkottande Carina😘💰💰

Gillar

Kommentarer