Bubbel, babbel och Michael Bublé

För några veckor sedan frågade Marina om jag ville följa med på Michael Bublé...och visst ville jag det! Även om jag inte lyssnat aktivt på honom så gillar jag hans musik och eftersom han bara gör en spelning i Sverige så kändes det ju väldigt kul! Så i onsdags var det så dags för oss att bege oss till Storstan för att se honom.

Jag hade tagit ledigt från jobbet och bokat rum på Motell L för att vi verkligen skulle få ett mysigt dygn tillsammans.

Och vilket mysigt hotell det var! Vi fattade inte riktigt varför det hette motell för vi tyckte definitivt det gav hotellkänsla! Vi köpte med oss varsin baguette upp på rummet och det var den mest briespäckade mackan jag någonsin sett! Men med lite bubbel i glasen gick de ner!

Vi hade bokat bord inne på Globen så vi skulle vara på plats när det var dags. Strax efter 20 gick Michael på scenen och jag blev knockad, tagen och Starstrucked efter 5 röda sekunder. Vilken röst, vilken musik och så häftigt med ett 35-mannaband som backade upp!
Musiken blandades med varma ord om livet, kärleken, sjukdomar och när han beskrev hur tacksam han var att kunna stå på en scen igen så tårades hans ögon. Det var fint. Det var vackert. Det var rörande och berörande!


Han lyckades också skämta till det då och då. Han vände sig till dem i publiken som hittat sin livs kärlek, och sa att de skulle vara tacksamma för det de får uppleva tillsammans. Han vände sig sedan till singlarna i publiken med uppmaningen att det ikväll kunde vara läge att prova ”a threesome” med något trevligt par i närheten!

De två timmarna flög iväg och vi återvände till hotellet en fantastisk upplevelse rikare!

Vill ni se min vlogg från det här dygnet så spana in videon nedan!

Ha en skön fredagkväll alla fina

Från bubblaren Carina😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229