Årskrönika 2020; pandemi och #fuckcancer

Råttans år är förbi och ett nytt har tagit sina första stapplande steg. Men jag vill ändå dröja mig kvar en smula och summera mitt 2020.

2020 hann knappt kicka igång innan rapporterna om en ny mystisk sjukdom nådde oss och sedan blev ingenting mera sig likt. När Pandemin blev ett faktum i mars och kontor och skolor flyttades till hemmet tvingades vi bli 100% digitala över en natt. Jag som är högkänslig såg dock genast fördelarna med att kunna arbeta i en lugn arbetsmiljö hemifrån.

Hela våren kantades av idel konstiga symptom i vår familj. Vi vet fortfarande inte vad det var för på den tiden gjordes inga tester.

De konserter som var inbokade och som skulle avlösa varann i ett pärlband under året flyttades fram och istället fick vi njuta av Late Night Concerts hemma i våra egna vardagsrum, med hämtmat från våra favoritrestauranger.

2020 var året då ingenting längre var som förut och alla gamla sanningar var slut.
Det var året då Anders Tegnell lärde oss nya sanningar om flockimmunitet, utplaning av kurvor och det nya normala och vi lärde oss att stava till
statsepidemiolog.
Det var året som blev allt annat än väntat, då drömmar och planer fick sättas on hold och det viktigaste var att få leva och att kunna andas ett andetag i taget.
Det var året då det vi saknade som mest var att allt skulle vara precis som förut...

2020 var året då en liten prick på min rygg växte och blev till en tumör. Hudtumören opererades bort och kvar finns ett drygt 7 cm långt ärr som påminner om hur skört livet är. #fuckcancer

De viktigaste personerna i mitt liv är mina barn och jag är så otroligt glad över att de finns och att de är precis som de är! De är min lycka och min trygghet. ❤️🌟🙏 Och trots social distansering har viktiga vänskapsband behållits och nya knutits tack vare mina sociala medier, vilket jag är väldigt tacksam för. Jag ser fram emot att få träffas IRL!

Mina nyårsönskningar för 2021 blir i stort sett desamma som förra året;

*Jag ska skratta mer tillsammans med de jag trivs bäst med, så att skrattrynkorna gör glada fåror i mitt ansikte.

*Jag ska äta fler goda middagar med min familj och mina vänner.

*Jag ska äta fler ostron och dricka mer äkta champagne. Taittinger till exempel. 🍾🥂

*Jag ska fortsätta gå lunchpromenader i skog och mark. Det doftar så gott och gör gott i kropp och själ.

*Jag ska sjunga högre och falskare än Håkan Hellström. I augusti hoppas jag att vi äntligen ses igen!

*Jag ska låta bli att göra det som inte är nödvändigt och vänta med nya kontakter, för att minska smittspridningen.

*Jag ska våga kramas på riktigt igen.

*Livet är förgängligt. Vi vet inte hur och när det slutar. Jag ska därför fortsätta leva och uppleva livet fullt ut och glädjas över det som är, även om det blev som det blev. Det kan bli bra ändå!

Med detta, mina vänner, känner jag mig redo att gå vidare och möta det nya året.

Jag tror inte att 2021 blir det bästa året nånsin, men det kan bli tillräckligt bra! Jag tror det behövs tid för att världen ska återhämta sig och bli sig själv igen.

Men Vår tid är nu.

Så Gott Nytt År, alla fina
Från mig, Carina😘🎉🙏👌

Gillar

Kommentarer