Alla Singlars Dag!

Grattis alla singlar! Idag är det vår dag! 🤩

Det är första gången jag stöter på begreppet i år, min inkorg har nämligen svämmat över av Singles- specialerbjudanden om att shoppa både det ena eller andra till superpriser.

Men varifrån kommer ”Singles Day” och vad är det?

När jag googlar så får jag veta att
Singlarnas dag eller Guanggun Jie är en festivaldag med ett brett engagemang bland unga kineser, för att fira att de är stolta över att vara singel. Datumet, 11 november (11/11), väljs eftersom siffran "1" liknar en person som är ensam. Denna festival har blivit den största dagen för onlineshopping i världen.

Så...om man är singel, vad vill man allra allra helst göra? Gå på bio? Ta en promenad? Äta brunch på nåt mysigt ställe? Dejta någon? Nej! Inget av detta- en singel vill ju Shoppa! Och inte shoppa på stan i vanliga affärer, med möjlighet att träffa andra människor (singlar!) utan självklart sitta hemma och just det, Nätshoppa! Tjohoooo! På min alldeles egna dag så får jag möjlighet att sitta kvar hemma (ensam) och shoppa på nätet! (OBS! läses med glimten i ögat och ett leende på läpparna)

Ja, kära nån så det kan bli när inte haspen är på! 😂🤣😅

Nä, hörrni, idag får det bli lite shopping på Erikslund och sedan till pappa för att fira honom på Fars Dag istället. (Jag har faktiskt inte hittat något som lockat mig bland alla erbjudanden på nätet.)

- Har Du gjort några fina fynd på nätet den här helgen? Något du vill tipsa mig och andra om? 


Ha en alldeles underbar dag, alla fina

Oavsett om du är sambo, särbo, mambo, dumbo eller delsbo

Och ett särskilt Grattis på Alla Singlars Dag önskar jag dig som, liksom jag, är singel!

Bara jag, Carina😘 (11/11 = Singel)

  • Nära Unnamed Road, Västerås

Gillar

Kommentarer