Ack hur skönt är det inte att rensa och slänga!

God morgon people! Jag har ledigt idag också för att verkligen kunna fixa här hemma. Det gör stor skillnad när jag bara är hemma och packar upp istället för att åka emellan med massa grejer.

Igår tömdes förrådet! Det var verkligen deep shit som slängdes... Min fina mockadress från 1985 till exempel! Åh så fin den var när jag köpte den och åh så fin den varit alla år. Fy fasen vad det sved att lämna den! Är det bara jag som är så här??? Jag har ju sparat den till barnen, till utklädningskläder...men ingen kan ha den nu och ingen vill ha den längre och nu ska jag ju ”dödsstäda”...men det gjorde ont att skiljas från den...😢😭. Men åh så skön känsla när förrådet väl var tömt och besluten var fattade!

Det är alltid värst innan beslut fattas. Det är nog därför mycket bråte hamnar i källaren, garaget, på vinden, eller som mejl får ligga kvar i inkorgen eller kanske till och med därför som förhållanden lunkar på tills den ene ”plötsligt” träffar en ny, fastän förhållandet ju ”var så bra”! Det är beslut som måste tas helt enkelt, och ibland orkar vi inte ta svåra beslut. Sug på den, och säg gärna vad ni tror!


Nu ska jag dricka upp mitt Lavazza espressokaffe ur Robert Umerkajeffs finaste mugg och sedan ta tag i den här dagen.


Ha det så gott alla fina

Från städtrollet Carina 😘

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Ha en härlig dag 😀👍🏻nouw.com/densaknadefamiljen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229