Viaplay VS Netflix

Jag och sambon fick en gåva, två månader gratisViaplay, så vi tänkte att vi aktiverar vår två månaders period och tittar vad som finns där... Och det var ju absolut inte mycket alls! Jag blev ordentligt besviken på Viaplay. Så vi bestämde oss för att testa Netflix!
Dom hade inte jätte mycket filmer per gener, men det fanns lite mer där än på Viaplay. Så vi ska testa det nu i en månad och se om det är värt att betala för.
Vad är eran erfarenhet av Viaplay och Netflix? Är det värt att betala för Netflix? Viaplay är någonting jag aldrig kommer att betala för iallafall. Dom borde inte ens få ta betalt tycker jag.

Vi såg en film igår på Viaplay som heter "It comes at night" och det var så synd för själva filmen var skitbra och spännande, men filmen började liksom mitt i storyn och hoppade över såna bitar i filmen som man ville se. Sen slutade den mitt i också. Man ba, men va!? Så här kan den inte sluta! Dock så var den ju bra endå så jag skulle ge den filmen en 7/10. Filmen handlar om en mamma, pappa och son som bor i sitt hus någonstans ute i skogen tillsammans med pojkens hund. På nätterna låser dom dörrarna och det råder förbud att gå ut, om det inte finns en bra anledning till att behöva gå ut. På natten så kommer dom. Monstren.
Jag tänker inte avslöja mer men jag kan säga att även fast dom har gjort jätte konstiga hopp i filmen och en dålig början med ett dåligt slut så var den iallafall väldigt sevärdig.

Vi kollade också på en film från Netflix igår som heter "The 5'th wave". Filmen handlar om att jorden blir attackerad av aliens, men allting är inte riktigt som armén påstår... Fett värt att se den här filmen. Allt för jätte bra förutom en enda sak, och det var slutet. När filmen tog slut så fanns det massor av saker man undrade över... Jaha men vad hände med honom då? Dog han? Vem blev Cassie tillsammans med? Hur försökte dom att överleva? Jätte många frågor... Men jag skulle ge filmen en 8/10.
Så in och kolla på dom här filmerna, sen tycker jag att ni droppar en kommentar om vad ni skulle ge dessa filmer för poäng. Eller om ni redan har sätt någon av dom så kan ni ju droppa en siffra direkt! Hojj hojj//

  • Basic

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229