SNABB UPPDATERING

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade er...
Sen mitt senaste inlägg har det hänt lite saker. Jag har målat om den svarta hyllan nu som vi har i köket, den blev så mycket snyggare i vit, allt ser så mycket cleanare ut!
Nästa målningsprojekt blir nog utemöblerna faktiskt, kanske jag hinner få dom sålda innan sommaren är över...

Jag beställde hem skor också från skopunkten som jag blev helt och hållet förälskade i! Riktigt snygga, två par för 99 :- AWESOME!

har jag köpt ett minneskort till mobilen också. Hade 1 GB förut, och nu har jag 32 GB. Allt för att kunna spela hearthstone ♡ Nån här som spelar?

Förutom det blev det lite kalabalik i familjen och paniken sattes in i kroppen direkt. Vad det var som hände tänker jag inte gå intyvärr.

Samt att jag kontaktade elektrikern som var hemma hos oss förut för att be honom kolla upp om huset bredvid oss är felkopplat in till vår lägenhet. Denna månaden låg elräkningen på 1104 :- och det finns inte en chans att vi förbrukar så mycket... jag hoppas verkligen att han hittar felet idag när han kommer klockan 11:00...

Just ja det glömde jag, jag bytte ju duk på limpan också på min moppe! Den gamla var trasig och började spricka mer och mer. Från grå till rosa!

Aah snabb uppdatering //

#hearthstone #spel #moppe #moped #inredning #dekoration #kaos #panik #problem #räkningar #räkning #el #förbrukning #elektriker #ekonomi #pengar #möbler

  • Basic

Gillar

Kommentarer