RECENSION: The 5th wave

Så jag kollade in den här filmen på Netflix. Jag kollade en trailer av filmen men pausade den efter 40 sekunder och sa, den här vill jag se! Trailern hade dom lyckats få till bra, men det fanns några brister i filmen som gjorde mig irriterad...

Filmen handlar alltså om att jorden ska ha blivit invaderad av ailiens. Det visar sig att det inte riktigt var som dom trodde dock...
Cassie, hennes lillebror och deras pappa söker skydd på ett safeplace i skogen. Snart kom USA'S armé in med bilar och bussar för att berätta att dom ska hjälpa alla där. Dom beordrar alla barn att kliva bussarna medan alla vuxna ska samlas i en av lokalerna. Bussarna åker iväg. Men Cassie missade den då hon skulle springa och hämta sin lillebrors nalle. Hennes lillebror satt på bussen och dom skiljdes åt. Cassie närmade sig lokalen där alla vuxna stod och pratade med armén. Det slutade med att hennes pappa skrek spring och sen skjöt armén alla vuxna, men Cassie kom undan. Hon springer i skogen med sin lillebrors nalle i handen, och här kommer felet som jag störde mig på hela filmen... Man såg klart och tydligt att hon kastade nallen på marken medan hon sprang, men sen helt plötsligt senare i filmen så sitter hon där med nallen i handen?? Vad fan hon kastade ju nallen!! Aaahhhh jag blir så fruktansvärt irriterad!

Filmen slutade iallafall med att en av "dom andra" som de kallas för i filmen blir förälskad i Cassie och hon tillbaka... När dom har kommit fram till platsen där armén håller barnen så räddade dom hennes lillebror och sprang sedan därifrån innan armé basen sprängdes. Sen slutade filmen i stort sätt. Jaha? Vad hände med den här ailienkillen då? Dog han? Blev hon tillsammans med den andra killen som hjälpte henne att hitta hennes lillebror? Utlånade ailiensaren mänskligheten eller överlevde dom? Såååå många frågor. Man kan bara inte avsluta en film på det här sättet!

Trotts sina brister så var den bra iallafall. Jag tipsar er om att se den! Filmen får en 8/10 på grund av bra story och händelserika ögonblick med twister.

POÄNG: 8/10 ☆

#netflix #viaplay #film #filmer #recension #skräck #ailiens #usa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229