RECENSION: It comes at night

Wow. Den här filmen fick mig att fastna riktigt ordentligt! Den var både skrämmande och spännande, men det fanns några saker som dom hade kunnat göra bättre...

filmen började mitt i. Man fick inte se varken monstren eller hur viruset hade börjat. Dom bestämde sig bara för att hoppa rakt in i mitten av filmen och börja där... Men man vill ju veta hur viruset har börjat? Var familjen hemma en vanlig dag och såg någonting i skogen? Var pappan i familjen på jobbet och hann hem för att varna och skydda sin familj? Jätte konstigt sätt att börja en film på!
Sen undrar jag också i början på filmen så går dom ju ut med kvinnans pappa som tydligen har blivit smittad av viruset, dom skjuter honom och bränner honom. Men, hur blev han smittad då? Man vill ju veta sånt! Det är en jätte viktig del av spänningen i filmen, men det bestämde dom sig för att inte ta med...

Senare i filmen så träffar den här familjen en man som försökte bryta sig in i deras hus på natten. Det slutade med att den mannen fick flytta in hos dom med sin fru och son. Det konstiga här var att man inte ens fick se när pappan i familjen samt den här mannen han träffade, skulle åka och hämta hans familj. Dom bara åkte iväg och sen var dom tillbaka. Men hallå!? Man vill ju se vart dom bodde, om det fanns några monster där?? Men nej det fick man inte. Ännu ett dåligt hopp.
Sen i slutet av filmen så hade familjen dödat den andra familjen som gästade dom på grund av att deras son var smittad. Dom inser snabbt att deras son nu också är smittad... Helt plötsligt sitter mamman och pappan i köket och tittar på varandra, sen tar filmen slut. WHAT?
Asså vad hände med ungen? Sköt dom honom? Låste dom in honom? Vart föräldrarna smittade? Aahhh man kan ju bara inte avsluta en film sådär! Sen var det ju så också att under hela filmen så fick man inte se monstren en enda gång.  Vad var det för någonting? Var det Zombies? Ailiens? Vad var det jag vill vetaaaaaa!

Trotts sina brister så måste jag säga att dom lyckades göra filmen spännande hela vägen igenom. Så för min del så ger jag den en 7/10 och säger att den endå är värd att se en gång i sitt liv... Det vill säga, om man tycker om att avsluta berättelsen i sitt huvud efteråt.

POÄNG: 7/10 ☆

#recension #film #filmer #netflix #viaplay #skräck #skräckfilm #action

Gillar

Kommentarer