Header

Detta kommer bara blir ett kort inlägg men ska berätta en rolig och bläääig sak för er lite snabbt. Jag ska skriva ett längre av snitt snart om min vecka men nu kommer detta: så som sagt: ni vet ju att jag HATAR Banjo! Asså han kan va gullig ibland när man gör vackrt tass med honom but that's it! MEN GISSA VA SOM HÄNT NU??? MIN HOSTFAMILJ SA NYSS ATT DE HAR KÖPT EN TILL HUND!!! Den kommer på söndag!!! Nemen HJÄLP tänker jag då... Inte en Banjo nummer 2!!!! Det är ju jag som tar hand om hundarna inte dom - de bara gosar osv med hundarna, men jag får ju ta allt grovjobb...:((((((
Och Banjo är en kille och den nya hunden är en tjej - vad innebär detta?? JO ATT DEY SÄKERY KOMMER BLI VALPAr??? Jag åkte hit som Au pair - jag åkte inte hit för o va hundskötare!

Tagga ha 2 hundar som tar ens plats i min egna säng nudå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen, skriver detta blogginlägg, äter ahlgrens bilar och är DÖD! Lång dag i NYC men så mycket skoj. Men låt oss nu spola tillbaka tiden till fredag -> dagen då helgen började.

Fredag:
Mötte upp ett par svenningar (de jag träffade på ikea) och åt lunch med dom på granola bar - OJ VAD JAG ÄLSKAR DEN KEDJAN. Vi hade sååå kul , skrattade så att inälvorna höll på att flyga ut ur mig. Vi stack till walnart och kollade lite där sen åkte jag direkt och hämtade upp endast Mackenzie. När vi var hemma igen fick Mackenzie raka vägen in till sitt rum och jag bara: jahop, va ska jag göra nudå på min arbetstid? Hade redan gjort allt jag skulle, så jag satte mig och kollade på en serie. Stranger things , kallade 7 ansvitt hahaha ! Vid 9 kom Mathilda o plockade upp mig och vi drog o käkade frozeb yoghurt tillsammans med clara. Föräldrarna var på annat håll och barnen på annat håll så vet ej va de gjorde. Vädret va as fint - kändes lite som sommar i luften. Eller sensommar typ, när kylan börjar smyga sig fram men det är ändå varmt!

Lördag:
Klockan 7 på morgonen gick alarmet. Ingen vila här inte. Kl 8 kom clara och hämtade mig och mathilda och sedan begav vi oss till new haven där yale låg. Det va as stort, yale är typ både ett universitet men också typ en stadsdel. Men oj så fint de ca där. Vi åkte dit med cluster groupen och vi gick en guidad tur. Jätte intressant. Vi gick runt på området och njöt över hur fint de va! Skulle LÄTT kunna åka hit flera gånger.
En sak som jag tänkte när ja va här va ju att: alla som går här kommer ju iallafall ha en ljus framtid. Men ack så mycket det kostar, för 1 år kostar det 60,000$ - ni höörde rätt, det kostar 60,000 $ per år och varje utbildning brukar ligga på 4 år... Blir mycket pebgar det!

Efter det gick jag Mathilda och clara och satte oss på en restaurang. Mathilda är ju vegan så inte super lätt att hitta - men då har vi yelp appen som gör att vi hittar as bra (inte sponsrat inlägg heheh) och vi hittade ett as gött ställe! Vegans organiskt och mumsigt! Sedan fick man mycket mat för pengarna!
Vid ca 15 tiden så åkte vi hem igen!

Vi var hemma 4pm igen men vid 5pm blev jag upphämtad igen. Som sagt : det va mathildas födelsedag så vi ville göra något med henne. Vi tog henne till en restaurang och sedan kollade vi bio! Såååp trevlig kväll - hade sååå kuuul!! På restaurangen hade vi världens bästa servitris! Vi berömde honom super mycket - vänner , det är viktigt att visa uppskattning, man kan göra en persons dag genom att säga att den gjorde ett bra jobb osv osv.
Bion va skräckfilm... Börjat vänja mig dock för alla mina vänner här kollar skräckfilm så jag har blivit mer tålig - inte mot ormar då men mot skräckfilm.
Kvällen slutade med att jag kom hem vid 12, Banjo låg i min säng..... Han ville inte flytta på sig...... Så vi fick helt enkelt ha en sleepover!

Söndag:

Ingen sovmorgon idag heller... Dags för NYC IGDN!! Med mathilda och Alice! Det va ett regnigt nyc men det gjorde inget - lilla Nina va glad ändå.
NYC marathon va i stan så vi kollade de på de lite och gick mest runt i Central park och njöt! Men också - oojj vilken folkfest deg var! Blev SÅÅÅÅ taggad på mars när det är min tur att vara en av deltagarna. Det första jag ska börja i morgon bitti efter jag släppt av barnen på skolan är att ta mina ben och dra en löptur! Det va 50,000 deltagare på nyc marathon iår! Ser verkligen upp till människor som klarar vi långa distanser, nångång ska jag klara det med har jag bestämt. Ne men de E inte att de klarar långa distanser, det är hela grejen med att folk sätter upp mål och sedan krigar som för att klara det - och sedan klarar dom det! Folk som krigar är riktigt heros! Men kunde se hur jobbigt folk hade de när de sprang men de gav aldrig upp - det ger mig SÅÅÅ MYCKET inspo! Gu va ja älskar att springa!

Som sagt: vi traskade på, och sedan gick vi i lite Butiker sedan gick vi till ett afternoon tea ställe. Oj så gott de va! Speciellt sconesen! Vi hade blivit rekommenderade detta ställe och det va nog de godaste sconsen jag haft i hela mitt liv, plus att stället va sååå mysigt. Efter några timmar där så tg vi våra ben och traskade oss tillbaka igen, vi gick hela brodway ner, från 73stt till 42st! Guuu va mycket folk de va men oooj så fiint! Speciellt när de börjar bli mörkt och alla lampro börjar tändas. Vid 6:05 sätt vi på tågen igen påvög hem och så kom vi hem runt 7:30! Nu är jag död och ska nog sova!

En annan grej till - vi ställer också om klockan här så nu kommer vi ha 6h ifrån varann igen och inte 5 som vi ialalflal fick ha i en vecka!

Såklart ska Alice alltid förstöra photoshooten...
Och förresten : när vi tog te bilderna så jag glömde kolla hur mycket jag hällde upp i mitt teglas för vi kollade på varann när vi tog kort så det blev heeeelt överfullt glaset - haha - men va gör man inte för lite bilder!

Vi såg likaså svarta ekorrar i central park - aaass coolt! Undra om de är naturligt så eller om de blivit svatta pga alla avgaser här i stan...? Hahha ne skoja!

Likes

Comments

Jag är inne i tredje månaden nu, och HUR SJUKT att ja redan snart varit här i tre månader!!! Men som sagt : på orientation och överallt har folk sagt: tredje månaderna är inte lätt, de e då de måste blir hemsjuka dller va man säger, och inser var de gett sig in på!
Jag kan säga såhär: jag har inte tänkt på denna tredje månaden nååpågon gång!! Men nu minsan har jag börjat känna av att jag är i den och det va så jag insåg att ja va i den tredje månaden!
Jag har börjar inse att jag ska inte hem på jätte länge, tänk va mycket jag kommer missa, jul, nyår, sommaren ALLLLTT!! Jag kommer inte träffa familj,vänner och bekanta på hur länge som helst! Jag saknar alla! Jag har börjat kolla på tillbaka blickar så som bilder, videos osv osv! Och jag saknar alla verkligen sååå mycket. Jag har aalllldrig saknat detta innan men nu gör jag de: att sitta vid fönstret på övervåningen och kolla ut över utsikten! Asså konstiga saker har man börjat inse med. Kan säga att jag har inte lättaste månaden framför mig, men ändå har Jah så myckey inplanerat - NHL match, thanksgivinh, black friday, yale, osv osv!

Men problemet ligger inte där - problemet ligger i när jag är ensam. När jag är ensam kommer tårarna, när jag är ensam börjar det krypa i kroppen efter hemlängtan, när jag är ensam kommer ALLA tankar, asså tankar om ALLT som har med Sverige o göra. Det kan räcka att jag är med några kompissr - går in på toan och är lite ensam för typ 5 min (inte för att jag är på toa så länge men ni fattar haha) och tankarna sätts igång. Jag kan ha haft FUUULLT upp en dag men på kvällen när Jah är ensam i mitt rum, i min säng, innan jag ska sova så komemr det! Det värsta av allt när ju när man är själv en hel förmiddag dååå Äre tufft alltså - då känns de inte ens som om man klarar 1 vecka mer. Men nästa dag så kan det vara heeeela tvärtom, så skulle jag kunna förlänge med 100 år om jag hade velat - får säkert inte stanna såhär länge för Trump, men ni fattar.
Vi tankarna och känslorna går upp och ner nu hela tiden.
Att se släkten samlas, att se kompisar samlas och hitta på saker är riktigt jobbigt. Alla är där och delar minnen utan ensjälv, det är en känsla man inte kan förklara och en känsla som ingen av er kommer att förstår förrens man varit i denna sitsen jag är i nu.
Men som sagt : det är bara att fighta igenom denna månaden. Se framåt. Fokusera på allt roligt man har framför sig och Bla Bla Bla!
Förresten: en annan nyhet: eller två t o m: jag har börjat träna riktigt ordentligt nu till halv mara i mars, har som mål att springa MINST 3 ggr varje vecka. Sedan blev Jah bjuden på en basketballs match i madison square garden i februari så jag ju saker o se fram emot som tur är.
Vill ni veta saker jag insett senaste:
1. Jag ska aldrig åka på en sånhär lång resa igen.
2. Jag är extremt hemma kär
3. Jag saknar gå på östra Storgatan och se folk man känner igen eller känner. Kom ihåg innan ja åkte hit att ja bara: ”hatar jkpg, man kan inte ens gå på stan utan att man ser en bekant” men hörni NEEEJ!! Man vill se bekant, men vill inte se främlingar varje varje dag. Så de saknar ja, gå i stan ich se nån man känner igen.
4. Jag älskar min familj och mina vänner. Guu va ja uppskattar alla av er där hemma. T o m svensk mjölk!
5. Saknar att bara gå upp på morgonen och ha Morgonmys innan skolan början! Vakna till att huset är heeelt släckt men bara mamma o vaknen och mamma står i köket och kokar ägg, jag går ner till badrummet o duschar, kommer upp igen med morgonrocken på, tvn med nyhetsmorgon är på, mamma o jag tar våra små rosa blommiga koppar, dricker kaffe, äter våra ägg med kaviar och bara njuter!
Saknar att bara va hemma med familjen och njuta.
6. En fredagskväll här är inte som en fredagskväll hemma. Är di hemma själv en fredagskväll i Sverige så kan det vara aaaas mysigt och såå avkopplade och allmänt bäst. Men är du ensam här en fredagskväll så känner du dig som världens mest ensammaste person. Sååå konstigt verkligen!
7. Saknar att åka förbi farmor o farfars hus varje dag och bara sitta och köta eller chilla med dom. Komma in innan för deras dör och bara ”HALLÅÅÅ FAVVOBARNBARNET ÄR HÄÄÄR” farmor o fsrfsr: jag tänker på er vaaaarje torsdag för torsdagar är ju våran dag ju!! Torsdagar med farmor o farfar in My heart!!
8. Jag saknar kramar, jag saknar mammas godnatt puss på pannan och hennes hejdå pussar på kinden och kramar när man ska iväg nånstans - ex. Till stan, eller kompis eller skolan eller nånannanstans!
9. Jag saknar pappas hockey snack och när tv är på på hockey. Man går ner för trappan och så brukar pappa sitta där o kolla sport - de saknar jag med!

Asså jag skulle kunna skriva en heeela roman om saker jag saknar och inte men som sagt jag älskar ich saknar er alla där hemma - OROLIGT de ska ni veta!!! I’m coming back!! LOVAR! Jag har insett att jag inte ska gifta mig med en amerikan, jag nöjer mig med svenskarna.

Och som avslut: detta är den tredje månaden och det är oftast den månaden som är värsta säger alla så det är bara börja kriga! Men som sagts: Jag är envis och ska klara detta så let’s turn This month into something gooood! Låt oss plicka framåt och inte fastna i denna tredje månad!

Likes

Comments

Morgonen började med att Jag gjorde en våffla till griffin där det stog halloween på! Kreativt va? Ja!
Stämningen va faktiskt super mysigt, nästan julafton nivå! Vet ej varför - hostparentsen hade satt på halloween musik på morgonen och vädret va fiint och pumporna va tända med ljus i och aaa, man kände att de va en högtid här i USA. Likaså mackenzie och griffin hade på sina kostymer till skolan - det skulel ALDRIG hände i Sverige. Griffin va en överfallen mailman och mackenzie va nalle puh! I Sverige skille väll 98% av befolkningen varit en vampyr eller katt, men inte här - här är alla vad som! Förra pret va min hostdad Trump och min hostmum Hillary! Lite kul faktiskt! Och vi får inte glömma banjo - även han va utklädd till en söt liten pirat!
Efter skolan körde jag kidsen till sina kompisar där de skulle trick or treata och HJÄLP va myckey godis de fick, snacka om att alla barn ha candy Hangover i månader efter denna dag!
Men de va sååå sött, några småå barn som kom hit va så söta. Alla va utklädda till olika färger av m&m! De va typ i 7 års åldern! Jag o mina kompisar (Mathilda o Clara) åkte o åt middag o bowlade - såå myys! Sedan såg vi att chipotle hade ”kom utklädd så får du en måltid för 3$” (per person)!
Mathilda hade en häxoutfit men de va allt vi hade... hur gör vi nu tänkte vi!! Men då kom vi på - från att bara ha en outfit så hade vi nu 3! För Mathilda hade på sig häxhatten och klara svepte häxkläningen lite lätt över axlarna. Sedan kom smarta Nina på - jag klär ut mig till en leopard - för jag hade min Leo jacka på mig, sedan hade Mathilda en mascara med sig så då målade jag liten svart näsa med den o kattstrån och vips, jag va utklädd, eller vi alla var! Och det FUNKADE!! Vi fick vår chipotle!! Wiiihoooo!! Vid 10:30 va vi hemma ugen o vi hade en super lyckad o vra halloween kväll!!

Likes

Comments

Okej, ska försöka skriva denna texten för tredje gången gilt nu! Första gången stängdes barra allt ner o inlägget försvann, andra gången va jag påväg o ladda upp de men då kraschade wifit pga stormen som var här i helgen! Stormen gjorde så att en elledning ramlade så hela wilton blev typ utan ström ich wi-fi för en hel dag! Haha! Likaså va skolan stängd en dag och vägar va stängda o allt, de va kaos. Men om detta skulle hänt i Sverige skullevi säkert anse det som en vanlig regnig dag med lätta stormbyar haha! Amerikaner o så känsliga haha!
Men som sagt i söndags åkte vi till Ikea, yeeey! Finns ett Ikea 1h iväg från här! Första gång på svensk mark i 2 månader, kanske inte bokstavligt talat svensk mark men ändå svensk mark haha! När vi kom dit va vi så hyp på svensk godis, det va de första vi gjorde när vi kom in - gick till svenska godis hyllan. Hahahha vi köpte liiika myckey hodis men Mathilda behövde bara betala 3 cent ich jag 6,5$ typ.... efter det så tog vi våra godispåsar, hittade ett vardagsrum och kollade på filmen som var på tv! När den va slut la vi oss i sängarna och sov hahaha - Typical Ikea grej! Sedan - SWEDISH MEATBALLS!!
När vi var i matkön träffade vi också några andra svenska au pairer som också bor i vårat område typ HUR SJUUUKT!! Vi hängde ihop hela vistelsen sen och hade såååå kuuul! Ska faktiskt träffa ena på fredag! HUR SJUKT ändå!!!! I matkön va det också ett norskt par, inte för Jah förstog va de sa när de pratade med oss, men ändå! Hur liten är inte denna världen igentligen? Jätte liten. Ialalfall till skillnad från venus!

Tiden gick sååå fort - vi va där i 5h men kändes som 1h! Tiden går fort när man har kul!
Sedan va de dags o åka hem och HJÄLP va de regnade!! ÖSTE!! O sen mitt i allt så insåg vi också att vi va slut på bensin, som tur va fanns de en bensin station preciiiis när vi upptäckte detta Hahahha!
Sedan åkte vi hem till Mathilda och kollade film i hennes hemma bio, MYYYS! Och sedan när ja skulle åka hem så sprang jag ut i ösregnet t bilen! På de sekunderna han jag bli lika blöt som man blir när man duschat i 3h typ! Hahaha! Blev plaskblöt! Men men! Dagen efter så va ju skolorna inställde pga stormen så då åkte ja Mac griffin o kollade bio! Marshall hette den tror Jah - as bra fsktiskt, eller mer interesant för o säga så

Likes

Comments

Det är inte den officiella halloween dagen men ändå blev de så - trots att den är på tisdsh, men då blire trick or treat!
Morgonen började med att man gick upp - gick ut o sprang 8km och sedan avled. Sprungturen va en pärs!!! Motvind, mycket backar o bläää! Men ack så skönt efteråt. Men känns ju lite sådär att man inte ens kan klara ett halvt halv marathon än... Liten bit på vägen kvar asså. Känner lite som man tagit vatten över huvudet inför loppen men ack - har mycket tid kvar o träna så kommer la bli bättre.
På kvällen åkte vi först iväg till en halloween fest och sedan åkte vi till en hunted ride i tarrytown, NY. Det va första gången de var där också med tanke på att barnen varit för små innan - ålder årsgräns.
Kan säga såhär: AMERIKANERA - sagt de förr o säger de igen, ni är faktistiska. GALET var de går in för saker o ting. Detta va såå väl tänkt och så bra anordnat och ja - jag skrev under heeeela turen, en blandning av skräck och pure happiness. Tog inte många bilder därifrån med tanke på att man ej fick det - men lite försökte jag. Efteråt tackade jag mina värdföräldrar så mycket för detta för detta va det Bästa på länge! Ja bara "taack såå mycket detta va den bästa kvällen på länge" upprepade den meningen fleeeera gånger!
Och grejen va den att på festen då va allla utklädda från barn till vuxen. Och jag hade världens skönaste men världens fulaste dräckt - skrattade sååå mycket där ja hade på mig den. Ja kan visa er en bild som jag egentligen inte vill visa men SUUUURE!! Den är hemsk bild på mig! Haha

Likes

Comments

Fredag - dagen innan helg! Vad tänker man då? Jo, att man får vara uppe länge och kolla på film. Jag jobbar ikväll för föräldrarna var ute på middag för att fira att Jen fyllde år i onsdags. Jag tänkte - kul, då har vi andra film mys. Vi satte på en film och klockan blev ändå rätt sent. Vid 11:15 kom förälderarna hem och var rätt upprörda över att mackenzie och griffin va uppe. De blev inte arga på mig men på griffin och mackenzie typ. Eller de blev inte arga med Asså man märkte att de va irriterade typ! De sa till dom ”varför är ni fortfarande vakna ni skulle varit i säng för flera timmar sedan” och så sa de lite mer. Jag Visste inte om att det gällde samma läggningstid som på vardagarna med tanke på att jag inte visste att de hade något på morgonen dagen efter.
Fick SÅÅÅÅÅNT dåligt samvete så jag bara: ”I am sooo sorry for this But I didn’t know they have things to do tomorrowmorning” och de bara de e okej typ, och ja bara: aaa braaaa men nu vet ja detta tills nästa gång iallafall!
Även fast det inte är sån stor grej så märkte man ju ändå att de blev lite irriterade med tanke på stt det va jag som skulle ta ansvar och jag HATAR göra andra besvikna. Så när jag gick in i mitt rum hade jag så sjuuuukt dåligt samvete oh var sååååå besviken på migsjälc med tanke på att jag har såååå mycket prestationskrav på migsjälv, så det blev ju attt man sa godnatt, gick in på mitt rum, och så kom tårarna. För första gången på ETT LÅÅÅNGT tag! ALDRIG gråtit över min prestationer innan när jag varit här men att ta emot detta även fast det inte var sån stor grej va faktiskt lite jobbigt iallafall med tanke på att Jag ändå är en lite känslosam person. Åter igen - jag HATAR göra folk besvikna. Men som sagt - det är la så man lär sig - av sina misstag.

Likes

Comments

Tänkte att ni kanske vill veta hur en normal dag ser ut!
Kl ringer kl 06:30 jag snozar till 06:39 varje dag!
Går upp - griffin är redan uppe, jag säger godmorgon och frågsr vad han vill ha för frulle, han brukar vilja ha waffles w/ syrup and butter, also sausage. Sedan går jag ner och väcker mackenzie vid typ 06:50! Hon är aaass morgon trött så jag ber alltid henne få sova lite till!
Vid 07:05 skjusar jag Marc till tåget!
Kommer hem vid 07:20 igen.
Väcker mackenzie AGAIN, men hon brukar vilja ha 5 min extra.
Jag sätter på plattången och går sedan in igen och väcker henne IGEN!
Kl07:30 ber jag griffin klä på sig, sedan går jag ner till mackenzie igen o hon är fortfarande inte uppe. Går upp och gör hennes dagliga smoothie (jordnötssmör, banan, almondmilk, is) sedan går jag ner igen och hon är fortfarande inte uppe!
Vi behöver åka kl 07:45 men hon är alltid klar vid 07:55....
vid 0740 brukar hon äntligen komma upp ur sängen och då ska hon platta håret och sminka sig... hhaha! Vi kommer ALLTID försent oavsett hur tidigt Jah väcker henne. Börjat luta henne med hur Mkt tiden är nuförtiden, så vi ej ska vara så sena vardag!
Sedan kör jag de till skolan och brukar vara hemma igen vid 8:20, då käkar jga frulle och antingen relaxar lite framför tv, eller åker till gymmet direkt efter ja kom hrm - beror på hur trött jag är! Brukar åka till gymmet direkt efter jag lämnat kidsen.
Kommer hem från gymmet runt 11 tiden. Fixar mig och sätter på mig riktigt kläder, och fönar håret o sminkar mig eller något.
Sedan brukar jag träffa en kompis, eller så. Om jag inte gör det så bäddar jag kidsens sängar, plockar i och ur diskmaskinen. Vika barnens tvätt eller tvätta tvätten.
Vid 12 eller 13 (om jag ej är med kompisar) så brukar jag ut och gå med banjo en timma. Sedan brukar jag åka till starbucks och ta en ”regular coffee w/ milk, please”! När jga kommer hem brukar klockan vara rätt mycket så då packat jag griffins soccer bag, sedan brukar kl vara 2:30 och då måste jag åka och hämta kidsen.
Vid 2:50 kommer de ut - vi skjusar griffin dirr till fotbollen! Sedan åker jag och mackenzie till starbuck och hon köper ALTTID en mozzarella pch pesto toast och en grande ice chai tea latte.
Sedan åker vi hem, jag åker tillbaka ich härmar griffin.
När vi kommer hem gör Jah en ham and cheese macka till griffin och han får även en gatorate. Sedan blir läxor!
Läxorna blir klra typ efter 30-40 min! Sedan är det fritt. Griffin brukar spela Xbox och mackenzie brukar vara på rummet och chatta/snapa med kompisar! Så då har jag lite chill time.
Alltid vid 6 pm får jag ett sms från min hostdad ”hi Nina. My train is coming to cannondale by 07:45. See you then” och så svarar jag alltid ”great - see u then”

Min hostmum brukar vara hemma vid 06:45 sedan hämtar jag min hostdad vid 07:30 och är hemma igen vid 8pm! Vid 8pm ser jag o griffin o mackenzie oftast en serie vi följer och sen efter den så är vi alltid så trött så då går vi och lägger oss. Då brukar typ kl va vid 9 Hahah! Tidigt men SKÖÖÖNT på morgonen igen för då är man UTVILAD!!

Detta var UNGEFÄÄÄÄR hur en vanlig dag för mih ser ut! Såklart så varierar det VARJE vecka men detta är ungefär

Likes

Comments

Dagen började braaa!
Vaknade och gjorde min rutiner, den vid 11 mötte jag upp Mathilda - en svensk Au Pair som kommer från jkpg och som gick i min parallell klass innan! HUR SJUKT! Vi har ej hängt innan men vi har vetat vilka varandra var. Så idag träffades vi första gången och vi hade sååå kuul, känns som vi känt varandra hur länge som helst! Vi först gick en promenad sen åkte vi till mig och gjorde brownie.

Sedan var det dags att hämta barnen, kl 2:50pm kommer de alltid ut från skolan - men INGA elever kom ut, sen fick jag ett samlat från en random telefonnummer och det va Mackenzie som ringde från sin kompis telefon. Hon berättade att det hade hänt en hemsk sak i skolan och att de inte låter de komma ut - men de ska snart bli utsläppta igen.
Alla elever kom ut - eleverna hade alla en sååån ledsen blick, likaså lärarna. Mackenzie och griffin kommr till bilen - Griffin gråter och Mackenzie berättar för mig vad som hände hänt. Som sagt - amerikanska skolorna har enormt stor säkerhet - inte ens jag, får gå in i skolan utan ID och att min hostmum ringt och sagt att jag kommer och ska lämna något eller behöver hämta barnen under skolans gång. Och om jag behöver gå in måste de scanna mitt ID och gå med mig till den plats jag ska gå till där nån person är. Detta har skett pga skolskjutningen som var några år sedan.
Men nu har det antagligen kommit in nån i skolan eller några elever har gjort detta (vet ej än) men de hade satt upp hat tecknet för judar på alla skoltoaletter. Skrivit på varenda judes skåp "alla judar borde dödas och eldas upp"! Det är väldigt många judar i detta område - både barn och vuxna. Mackenzie och griffin har många judiska vänner och likaså Jennifer o Marc.
I skolan var ALLA livrädda, lärare grät, elever grät, polisen kom. Detta hände precis innan skolans skol så personalen lät inte eleverna gå ut från skolan för säkerhetsskäl därför de va sena.
Jag blev heeeelt skakig när jag hörde detta men ändå var jag tvungen att hålla masken med tanke på att jag är "vuxen" i detta sambandet och måste ta ansvar. Detta var nog första gången jag kände - okej Nina, nu är det du som ska ta ansvar och göra så dessa barn känner säkerhet. ALLA aktiviteter blev inställde med tanke på att detta va ändå en så pass stor grej - detta var även en nyhet nu all over america. Jag tog hem barnen och satte på en film, gjoede varm choklad och lät dom ha en lugn stund innan läxor men tanke på dagens omständigheter.

Jag blir sååååå frustrerad när saker som detta händer!! VARFÖR så mycket hat? Where's the love? Vi lever i 2017 Talet och hur svårt kan de va att acceptera varenda människa så som de är och att alla faktiskt har samma värde oavsett nationalitet, religion, hudton, OSV OSV!
Likaså: VEM GÖR ENS SÅHÄR PÅ EN MELLANSTADIE SKOLA?? Det är barn där!! Ni skrämmer LIVET ur dom - ni kan ärra dom! Det har nu gått 5h sen jag hämtade dom och griffin är fortfarande heeelt skräckslagen - han gråter då och då, och pratar knappt! Sen är Griffin lite extra känslig Men ÄNDÅ!! Detta är barn!! Vissa filmer har ålder årsgräns på saker och ting, för att inte barnen ska få mardrömmar! Men så händer detta i en skola där det finns unga barn! Hur många kommer inte ha mardrömmar inatt??

Likes

Comments

Idag har jag känt på hur det är att vara en förälder som kör på sina barn. Men klaga - det gör jag minsann inte, för gillar man åka bil då gillar man åka bil!
Jennifer fyller år idag ( min hostmum ) och hon fick frulle på sängen och rosor och lite såå. Sen va dagen normal - jag kände med Jessica vi gick till mallet och chillade lite i basken och massage stolen bland annat. Har super kul med henne - nån dag ska vi både göra pedikyr och manikyr samtidigt - då vi sitter i varsin stol bredvid varann, men gurkor på ögonen och så äre personer som gör våra alla naglar! Hahaha HUUR kuul!! Ska be nån ta kort när vi ligger där när vi gör det. Sedan nångång i november början av december så ska vi nog gå på en nhl match - och jaa, Alice du får med hänka om du vill. Dock är en biljett svina dyyyr - tror de ligger upp mot 120$/ biljetten, men vi har lyckats hitta några för 80$ så lite billigare iallafall.
Sedan idag har de varit mycket bilkörning. När jag började jobba satt jag i bilen konstant i typ 3 h!
Hämtade de i skolan - släppte av Mac hemma och sedan körde Griffin till hand paddel tenis - åkte hem hämtade plonkan - åkte till grosserien och köpte saker till Mackenzie påvägen hem skriver Griffin att tenisen är inställd - åker tillbaka och hämtar han - lämnar honom hemma, Mackenzie hoppar in i bilen , kör henne till kyrkan - hämtar henne efter 45h, kör hem henne då hon ska byta om - kör henne till konserten! Hon hade en föreställning ikväll med skolan och jag är tvungen att hämta Marc vid tåget idag så kunde ej se!!

People - welcome to my life.

Juste - det är ju halloween på p nu ju och OJ så mycket saker de har! Asså så sjuuukt mycket grejer och min familj har beställt roligaste kostymen till mig , och Jessica har också en as kul kostym! Hahahaha är sååå taggad för halloween! Jag kommr ha en blå monsters Inc dräckt ich Jessica en batman dräkt!!

Likes

Comments