solbriller: Céline

Jakke: moncler

sweater: Envii

Bukser: Vero Moda

sko: Old school vans

Heeeyy bloggen

I dag har jeg valgt et af de vinter outfit's jeg bedste kan lide! Det her outfit er ikke så basic, hvilket jeg godt kan lide en gang imellem.

Jeg synes at det her outfit passer godt til en solskinsdag her i foråret, fordi man har solbriller på og måske har jakken åben så man kan se trøjen indenunder og selvfølgelig nogle fede sneakers. Det synes jeg gør noget helt vildt flot!

Jeg elsker også foråret, fordi der bryder man sin vinter stil og hopper over til flere farver. Jeg bliver selv mere glad når jeg har en masse farver på, og når andre kommenterer det, og siger at det er fedt!

Der vil komme flere op af disse oplæg af outfit's! Håber i kunne lide det!


Kys fra miiig <3
Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heeyyy bloggen!

I forgårs var mig og min bedste veninde Anna inde og hygge i København!
Vi startede med at gå maccen, så vi var klar til at shoppe løs, jeg ved godt at det ikke er så sundt, men man må godt nogle gange!

Bagefter vi havde fået noget at spise, så vi tog ud og shoppede på strøget. Vi var i masser af fede butikker bla. I weekday, envii, Illum, zara og masser af andre butikker...

Vejret var ikke ligefrem det fedeste, det regnede og var koldt, så vi smuttede lige op på Illum rooftop og fik en varm kakao på original coffee. Det var super hyggeligt, bare sidde og snakke.

Da vi havde shoppede og vi var lidt trætte, efter en lang men fed dag, tog vi hjem fra København.

Håber i kunne lide mit første indlæg!

Knus fra mig<3

Likes

Comments