Heyy bloggen!

I dag vil jeg dele mine hudprodukter og mine tips til at få en ren hud, med jer. Og selvfølgelig bruger jeg ikke alle de her produkterne samme tid, nogle af dem bruger jeg når jeg fx. slår ud.

Jeg går kun med makeup hvis jeg skal til noget specielt, og nogle gange ikke engang. Derfor vil jeg også have en så ren hus som muligt. Og selvfølgelig får jeg jo også bumser, jeg er jo trods alt teenager. Jeg er så heldig at jeg aldrig har haft en meget uren hud, men det er jo selvfølgelig ikke bare kommet af sig selv.

Produkter

1. Ole Henriksen sæt. Det her er ikke kun èt produkt men faktisk en æske med 3 forskellige, de skal dog forstås at bruges sammen. Men det behøver man altså ikke. Ved desværre ikke om man kan købe dem hver for sig.

2. Plaiser multi protection day cream. Det er et Must at have en god ansigtscreme, og jeg syntes den her er rigtig god, hvis du har en lidt tør hud. Den er dog lidt "tyk" idet, derfor vil jeg ikke anbefale at du bruger den som det sidste enden du går ud af døren.

3. Rescue Me! Formula 10.0.6. Jeg bruger denne her når jeg har en bums/bumser. Den fjerne ikke bumsen/bumserne over en nat, men den fjerner ligesom rødmen og hævelsen.

4. Matas plejende øjencreme. Hvis du er lidt sart rundt om øjne, vil den her være lige noget for dig. Jeg har brugt den i flere år, og jeg kan virkelig mærke hvor tør og sart jeg bliver rundt om mine øjne når jeg ikke bruger en.

Tips til at få ren hud

1. Vask dit ansigt. Det der har hjulpet mig mest er at vaske mit ansigt med koldt vand hver morgen og aften og selvfølgelig derefter tage ansigtscreme på osv.

2. Kokosolie. Grunden til at jeg har valgt ikke at kalde det er produkt er fordi de ikke indeholder noget som helst. Kokosolie er jo bare, ja kokosolie. Men hvis du er begyndt med at få en lidt tør hud så smør en smule kokosolie i ansigtet, og sov med det natten over. Og så kan kokosolie jo også bruges til få længere øjenvipper ;)).

3. Drik vand. Du kan ikke drikke nok vand når det kommer til din hud. Jeg drikker op til 1-3 liter stort set hver dag, og kan altid mærke de dage hvor jeg har drukket mere end andre, hvor godt min hud har af det. Min hud kommer ikke til at se fedtet ud, men mere frisk og sund. Så når du fx. er ude og spise, så istedet for at bestil sodavand, bestil så vand.

Hav en skøn aften allesammen!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments