Idag steg jag upp kvart i sju, min man va redan uppe. Vi drack lite kaffe o sedan blev det frukost. Vi gjorde oss iordning o sedan körde vi o gav hästarna mat. Sen körde jag till jobbet o min man till skolan. Jag märkte upp barnkläder idag oxå. Vid tolv slutade jag o körde hem till mina föräldrar för att lämna bilen, mamma körde hem mig. När jag kom hem så åt jag lite o sedan diskade jag upp o sedan skalade jag potatis till middagen. Jag tände i pannan. Vi hade färs o potatis ihop i en gryta. När min man kom hem så åt vi middag. Sedan så vilade vi en stund, sen gick jag o hämtade två lass med ved min man hjälpte mig med veden. Sedan så lastade han av fem säckar med jord som han va o köpte innan han kom hem. Sedan åkte vi o gav hästarna mat för kvällen o sen körde vi en runda o då såg vi ca 15 st rådjur men på olika ställen. Sen när vi kom hem så fikade vi lite o sedan så tog vi kvällen framför tv; n. Så nu är det dags att lägga sig.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag steg vi upp vid halv sju. Tog en varsin kopp kaffe. Sen åt vi frukost. Jag körde till jobbet vid åtta. Men först va vi hos hästarna o gav dom mat. Min man va ledig idag så han o vovven gick hem ifrån hästarna. Sedan när jag kom ner till jobbet så fick jag hålla hjälpa till i en barnavdelning som finns på jobbet. Jag slutade tolv. Innan jag körde hem va jag o slängde lite tidningar. Sen när jag kom hem åt vi middag sen vilade vi en stund. Sen så tände jag pannan o la i mycket i den. Sedan så va jag o vovven ute gick en runda det snöade lite då. När jag o vovven kom in så fikade jag o min man sedan så körde vi till mina föräldrar för att hämta bilen. Vi fikade där oxå. Sen på vägen hem gav vi hästarna mat. Sedan så tog vi kvällen o nu sitter vi framför tv; n.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner.

Likes

Comments

Idag är det dags för min syster dotter att åka hem. Men först åt vi middag. Vid halv ett åkte vi in till stan. Vi besiktigade bilen vid halv två o vi fick fyra tvåor. Sedan va vi o handlade lite oxå innan o sedan va vi o hälsade på ett par kompisar. Dom fick sin andra flicka för en månad sedan hon va jätte söt. Vi fikade där oxå. Vårat gudbarn tyckte att det va roligt att vara hos dom. Deras första dotter är två år. Sedan körde vi hem vårat gudbarn. Vi fick ett varsitt fint armband som vårat gudbarn har gjort dom låg i framsätet i bilen. Vi va en stund hos dom oxå. På vägen hem köpte vi pizza o när vi kom hem tog vi det lugnt.

Lördagen.
Idag steg jag upp vid halv åtta. Min man steg upp lite senare men han hade varit uppe en runda på natten. När vi hade ätit frukost så började jag med att rent fläkten i köket. Sedan vid tolv tiden ringde min pappa o frågade min man om han kunde hjälpa honom lite. Så vi åkte till mina föräldrar en runda. Vi åt middag där oxå o det blev pannkakor. Sedan när vi kom hem igen vilade vi en stund sedan dammsög jag. Sedan så förberede vi inför tacos. Sedan kl åtta så åt vi tacos o tittade på melodifestivalen. Sedan vid elva tiden gick vi o la oss.

Lugn dag.
Idag steg vi upp vid halv åtta. Vi åt frukost. Vi hade stek till middag gott. Annars har vi tagit det lugnt hela dagen. Nu sitter vi framför tv; n o ta det lugnt.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner.Likes

Comments

Idag steg jag upp vid kvart i sju. Min man steg oxå upp då fast han hade redan varit uppe en omgång innan. Vi tog oss en varsin kopp kaffe som vi alltid gör när vi vaknar. Sedan är det frukost dags. Vid åtta körde min man o gav hästarna mat o sedan körde han in till skolan. Jag va hemma för att jag är ledig idag o i morgon. Min syster dotter är hos oss till fredag. Så jag gick upp o väckte henne vid halv nio o då åt hon frukost. Sedan så började hon o jag att baka. Vi gjorde veteflätor o några sorters kakor. Sen vid kvart över tolv var min man hemma igen. Jag började med middagen som vi åt o sedan så när vi hade ätit så vilade vi lite. Sedan plockade jag in ett lass ved o min man hjälpte mig att bära in veden. Vårat gudbarn höll på i sitt rum. Sen vid halv sex åkte vi till mina föräldrar. så att vårat gudbarn fick träffa mormor o morfar. När vi körde hem så åkte vi o gav hästarna mat jag o vårat gudbarn. Min man o vovven gick hem. Sedan badade vårat gudbarn. O nu sitter vi framför tv o ha det gött.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner.

Likes

Comments

Idag steg jag upp vid halv sju. Min man va redan uppe som vanligt. Vi drack en kopp kaffe o sedan så åt vi frukost. Vi gjorde iordning oss o sedan följde jag med min man in till stan o då tog jag våran bil till jobbet. Jag jobbade till tolv sedan följde min syster dotter med mig hem. När vi kom hem så åt vi lite middag. Jag tände lite i pannan o skalade potatis sedan vid halv tre körde jag o min syster dotter in till skolan för att hämta min man. Sedan körde vi till Värnamo o där tog jag o min syster dotter ett varsitt hål i örat. Sedan gick vi runt lite i stan vi va på eko oxå o där hittade vi lite roliga saker. Sedan körde vi hemåt vi åkte o gav hästarna mat innan vi kom hem. När vi var hemma igen så gjorde jag semlor som vi åt o sedan blev det tv resten av kvällen.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner.

Likes

Comments

Idag steg jag upp vid halv sju. Min man va redan uppe. Vi tog oss en varsin kopp kaffe o sedan så åt vi frukost. Vi gjorde oss iordning. Körde först o gav hästarna mat sedan körde jag till jobbet o min man till skolan. Jag märkte böcker på jobbet. Sedan vid tolv körde jag o lämnade bilen hos mina föräldrar o då när jag va där så kelade jag med våran gamla vovve Nina som är en schäfer o snart 14 år. Sen när jag kom hem så åt jag lite o sedan började jag med middagen. Jag tände i pannan oxå o sedan så dammsög jag av. Min man kom hem vid halv fyra o då åt vi middag sedan vilade vi en stund. Sedan så tog jag in två lass med ved. Sedan körde vi bort o gav hästarna mat. Min man o vovven gick hem. När jag kom hem så duschade jag o sedan gjorde jag semlor som vi åt lite senare. O nu sitter vi framför tv; n resten av kvällen.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner.

Likes

Comments

Idag va det dags att jobba så jag gick upp halv sju. Min man gick oxå upp då, han hade fått sova hela natten. Vi tog oss en varsin kopp kaffe och sedan blev det frukost. Vi gjorde oss iordning, va först o gav hästarna mat sedan körde jag till jobbet o min man till skolan. Idag har jag märkt en massa böcker. Jag slutade kl tolv va o lämnade bilen. Mina föräldrar behövde den idag. När jag kom hem så åt jag lite sedan så började jag med middagen det blev ugnspannkaka. Sedan vilade vi en stund. Sen åkte vi bort o gav hästarna mat o efter det åkte vi till mina föräldrar igen för att låna bilen. Vi fikade där oxå. O vi träffade våran gamla vovve oxå. Sedan när vi kom hem så tog vi det lugnt framför tv; n. Snart är det dags att lägga sig.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner.

Likes

Comments

Idag steg jag upp vid halv åtta. Min man va uppe som vanligt. Vi drack en kopp kaffe o efter en stund åt vi frukost. Sedan tog jag in ett lass ved efter det vilade jag en stund o sen va det dags att börja med middagen. När vi hade ätit så vilade vi en stund. Sen åkte vi till mina föräldrar o där va min syster med familj oxå. Jag lånade mina föräldrars bil igen. Sen när vi kom hem så gjorde vi semlor till fikat o nu sitter vi framför tv;n.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner.

Likes

Comments

Igår morse så gick jag upp kvart i sju. Min man va redan uppe. Vi tog oss en varsin kopp kaffe och sedan lite frukost. Sen körde han mig till jobbet. Han var ledig idag. När jag slutade kom han o hämtade mig. Vi va i affären först o sedan på vägen hem stannade vi till vid en stuga som vi titta till. När vi kom hem åt vi lite sedan så vilade vi en stund. Min man hade hämtat in ved. Sen så gjorde vi kasslegratäng som vi åt senare. Sen tog vi det lugnt.

Idag kom min man upp med en kopp kaffe till mig på sängen. Det va jätte sött gjort av han. Han hade redan varit uppe ett tag. Vi åt frukost och sen efter det gick vi ut o plockade iordning lite vid veden. För att vi fick hem ett lass idag. Sedan gick jag in o diskade upp o min man höll på med veden. Jag bakade semlebullar. Vid ett kom våran gamla vovve till oss i några timmar. Min man klippte klorna på henne o jag badade henne. Sen kom mina föräldrar o hämtade henne. sen så gjorde vi semlor till kvällen. Nu sitter vi framför tv; n o ta det lugnt.
Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans kväll.Likes

Comments

Idag va jag ledig så idag sov jag till halv åtta. Min man va uppe som vanligt. Vi drack lite kaffe o sedan så åt vi frukost. Min man kände sig inte så bra idag så han har varit hemma ifrån skolan. Vid kvart över tio kom min mamma. Hon o jag va inne i stan för att handla lite mat inför veckan. Sedan när jag kom hem så gjorde vi middag o sedan gick min man o jag upp o vilade en stund sedan gick jag o tände pannan o hämtade in ved. Min man hade hämtat lite ved på förmiddagen. Sedan så tog vi kvällen. Nu sitter jag framför tv; n.
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Likes

Comments