Header

Mina nya, fina naglar - inspirerade av det vita vinterparadis som man tyvärr alldeles för sällan får uppleva i ett grått och regnigt Skåne.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För alla er nya följare här på bloggen som missat att jag har en Youtubekanal så bjuder jag idag på mina tre senaste videos.
​Om ni nu mot förmodan inte får nog av mig tänker jag. Enjoy!

Likes

Comments

Hej alla fina! Stort TACK till alla er som kikat in här redan - alla ni som följt mig sedan innan via Youtube men även ni som är helt nya. Blir så himla glad! Denna helgen har rasat förbi i full fart och bjudit på allt från idol och tacomys med mina bästisar till AW och spontan utgång med nya, fina kollegor. Livet bjuder på så härliga kontraster där mjukisbyxor byts ut mot festblåsor och det som skulle bli en lugn kväll slutade med att jag trillade in genom dörren lagom till att solen började gå upp.

Hoppas att alla ni som läser detta också har haft en fantastisk helg och att ni fortsätter att kika in här under veckans gång. Puss&Kram

Likes

Comments

Hej fina ni och välkomna till bloggens första ordentliga inlägg. Det känns inte mer än rätt att kicka igång det hela med en "dagens makeup" vilket kommer att vara återkommande här på bloggen. Jag hoppas på att iallafall ett par gånger i veckan kunna publicera denna typen av inlägg - gillar ni det så kommer det fler och gör ni inte det så kommer dem inte lika ofta.
Let me know!

Bas
Bourjois Healthy Mix Serum Foundation - 53 Light Beige
Urban Decay Naked Skin Concealer - Light Neutral
Mac Pro Longwear Concealer - NC20
Bare Minerals Concealer - Well Rested
Make Up Forever HD Powder
Make Up Store Bronzer - Sun Touched
Palina I feel Pretty Blush - Excited
The Balm Highligter - Mary Lou-Manazier

Ögon
Makeup Geek Eyeshadows - Creme Brulee, Peach Smoothie, 
​Chickadee, Cocoa Bear, Burlesque, Bitten & Shimma Shimma
Benefit Roller Lash Mascara
Depend Eyelashes - Chloé
Anastasia Eyebrow Pencil - Blonde

Läppar
MAC lipstick - Whirl
Likes

Comments

Välkommen in till min värld av materiella ting som får hjärtat att slå lite extra! Vad kul att du hittat hit - Sofia Nilsson heter jag, 20 år gammal från Skåne med ett stort och genuint intresse för allt som är skönhetsrelaterat. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av små guldkorn i vardagen - allt från sköna outfits till löjligt dyra ögonskuggspaletter och min oändliga kärlek till Mac-läppstift. Jag hoppas du kommer att trivas här och om du mot förmodan inte kan få nog av mig så hittar du mig även på min Youtubekanal HÄR.

Puss&Kram

Likes

Comments