VECKANS PLANER OCH SKOLAN

Då var det dags för skola imorgon igen, tillbaka till rutinerna och plugget. Jag vet att ett tyska prov väntar direkt när jag kommer tillbaka så det måste jag börja kolla på, sen har jag sååån stress över mitt gymnasiearbete men ska försöka boka en intervju denna veckan eller nästa och skriva klart mina frågor till intervjun.

Men hur sjukt är det inte att det är en termin kvar sedan dags för studentveckan & sen själva studenten?? Sex månader kvar och då har vi även sportlovet och påsklovet att se fram emot :)

Måndag: Träna och förbereda mig inför skolan igen, städa rummet ska jag också göra.

Tisdag: Skolan börjar igen, har tre lektioner sedan ska jag få hjälp med mitt gymnasiearbete. Efter skolan ska jag försöka få in ett träningspass innan jag börjar jobba 16 - stängning

Onsdag: Skola igen och jag slutar inte förrens 16 och då ska jag direkt åka till jobbet där jag jobbar 16 - stängning. Får se om det blir vilodag från gymmet eller om jag gymmar innan skolan eller efter jobb.

Torsdag: Skola som vanligt sedan blir det träning och plugg.

Fredag: Skola och eventuellt träning annars har jag inget planerat ännu.

Lördag: Träna sedan jobba 17 - stängning. Efter jobb vet jag inte vad som händer ännu.

Söndag: Träna sedan blir det nog bara att ta de lugnt, ladda upp för en ny vecka och kolla igenom lite plugg möjligtvis.

Puss


Lots of love / Sanna

Följ mig: Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer