Sitter just nu påväg till mamma en sväng för jag ska säga hejdå till Milo och sen vänta lite inför att jag ska luncha med Wilma på stan!
Hade somsagt bara en lektion idag och tror ni inte att läraren var sjuk??.. Satt kvar ändå och jobbade på en uppgift som går ut på att jag ska hålla i en mental träning och jag ska göra mindfulness och kroppsscanning! Så jag skrev upp lite varför man ska göra mindfulness och hur kroppen påverkas samt hur jag ska hålla i mitt!
Tror det kommer bli jättebra och hallå guys?? VÄDRET, kan vi bara ta en minut för att våren typ är påväg!! Hoppas nu får en bra dag så hörs vi 💓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas det är bra med er, med mig kan det nog inte vara bättre än vad det är nu! Vet faktiskt inte varför jag mår såhär bra idag eftersom att jag befinner mig i någon slags svacka för tillfället men nu ska vi inte vara negativa!

Jag har fått så mycket gjort idag och jag är så stolt över mig själv. Jag har fått in en inlämning på ca 1200 ord som ska vara inne imorgon. Jag har organiserat upp min vecka i min almenacka och har börjat planera min 18årsmiddag med vilket tema jag ska ha och sånt! Kommer bli riktigt bra. Ett down på den här dagen är att jag tappade precis en nagel så måste fixa det imorgon så det är lite jobbigt att skriva på datorn nu haha. Imorgon har jag bara en lektion och så jag slutar 9.10 och efter det ska jag och Julia troligen äta frukost på Simons rosteri och sen hade jag tänkt att gymma och imorgon är det ben och mage + cardio och sen kanske hälsa på farmor en sväng. Och sen är det fredag!!! Så skönt.Likes

Comments

Jag får en fråga väldigt ofta och det är i stil med ''Tycker inte du att det är stelt att gymma själv?''

- Nej, det tycker jag absolut inte och dessutom har jag svårt att fokusera om jag gymmar med någon. Till ca 95% av mina gympass gymmar jag ensam för att jag tycker att jag får ut mest av det, jag behöver inte anpassa mig efter vad någon annan vill eller ska göra. Om jag känner att jag vill köra cardio 15 minuter mer än bestämt så vill jag kunna göra det utan att någon påverkar mig. Jag gymmar endast med folk som har samma driv som mig, som inte lallar. Jag har inte tid att lalla på gymmet utan jag måste köra all in hela tiden. Dock kommer jag ihåg i början när man inte visste vart alla maskiner låg och så, eller hur man använde vissa maskiner och då tyckte jag att det var lite jobbigt i början. Men jag kan ju inte alltid förlita mig på att någon kompis ska kunna gymma med mig varje dag heller för att jag tycker det är jobbigt att vara ensam. Då är det bara att testa sig fram och sluta tycka allt är så pinsamt. I flesta fall funkar mitt driv bäst när jag har flow och hörlurar i. Det enda jag fokuserar på är mig själv och mina resultat.

Och ''Vad stör du dig på mest på gymmet?''

Någonting som gör att jag tappar flow och humöret på gymmet är när folk, oftast tjejer i 14-15 års åldern sitter vid en maskin och lallar, sitter med mobilen och pratar med kompisen brevid som också lallar. Sånna saker stör jag mig verkligen på när man kanske själv inte har tid att vara på gymmet i 1 timme extra för att folk ockuperar maskiner etc. och gör allt annat än att gymma. Sånt stör jag mig verkligen på. Jag stör mig även på slisk som stirrar, absolut jag tycker det är kul om folk kollar på mina muskler för att jag har åstadkommit något, men det går ju till en gräns när personen i fråga dessutom följer efter en. USCH! Och sist, folk som inte plockar undan sina vikter osv. Respektlöst.

Sist ''Är det inte stelt att lägga upp bilder när du spänner dig?''

- Haha nej. Inte längre, det var det i början kommer jag ihåg för att det var innan jag gick ut med att jag skulle tävla och så. Jag har ju ändå en ganska blandad instagram så de är allt möjligt, det är selfies, spännisbilder och yadayada. Jag är ju dessutom bara stolt över vad jag har åstadkommit, genom allt slit på gymmet och förändring i kost osv. Jag skulpturerar min kropp och det är så sjukt kul. Folk som inte tycker om det behöver inte följa mig, det är inte svårare än så!! Men till svaret på frågan, NEJ det är inte stelt.


Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mitt träningspass idag. Dock kändes kroppen seg och jag hade behövt ladda på kroppen med mer mat innan men iallafall.

Jag började med en kvart på crosstrainern bara för att värma upp benen så att man inte skadar sig.

Benspark:

36kg x 10 reps x 3 sets

55kg x 8 reps x 3 sets

73 kg x 7 reps x 1 set

Vadpress i smithmaskinen:

30kg x 15 reps x 2 sets

50kg x 10 reps x 2 sets

60kg x 8 reps x 1 set

Raka marklyft på steppbräda i smithmaskinen (på ett ben):

30kg x 10 reps per ben x 3 set

Benpress (med gummiband)

140kg x 12 reps x 2 set

180 x 8 reps x 2 set

Max på maskinen 4x1 (utan band)

Donkey kicks i cable:

15kg x 10 reps på vardera ben x 6 sets

Squats med kettlebell:

12 kg x 12 reps x 3 (sumo)

Avslutade med stretch och posering!!Likes

Comments

"God knows what is hiding in those weak and drunken hearts
I guess you kissed the girls and made them cry
Those Hardfaced Queens of misadventure
God knows what is hiding in those weak and sunken eyes
A Fiery throng of muted angels
Giving love but getting nothing back
People help the people
And if your homesick, give me your hand and I'll hold it
People help the people
And nothing will drag you down
Oh and if I had a brain, Oh and if I had a brain
I'd be cold as a stone and rich as the fool
That turned all those good hearts away
God knows what is hiding in this world of little consequence
Behind the tears, inside the lies
A thousand slowly dying sunsets
God knows what is hiding in those weak and drunken hearts
I guess the loneliness came knocking
No one needs to be alone, oh save me
People help the people
And if your homesick, give me your hand and I'll hold it
People help the people
Nothing will drag you down
Oh and if I had a brain, Oh and if I had a brain
I'd be cold as a stone and rich as the fool
That turned, all those good hearts away
People help the people
And if your homesick, give me your hand and I'll hold it
People help the people
Nothing will drag you down
Oh and if I had a brain, Oh and if I had a brain
I'd be cold as a stone and rich as the fool
That turned all those good hearts away"

Likes

Comments

Hej!!

Dåligt med uppdatering från min sida men har verkligen inte haft tid idag. Kom hem för en halvtimme sen typ och innan dess har jag lunchat och shoppat med Emma. Det var verkligen längesen man var inne och typ shoppade på stan, jag har ju något för internetshopping hehe.. Fick iallafall med mig lite smått hem och sen var vi och provade det nya stället som heter ''Flott'' och det var riktigt gott där, även om jag inte är den personen som gillar hamburgare och sånt i vanliga fall.

Det jag köpte var iallafall ett par nya örhängen, ett skitsnyggt linne med spets, solglasögon och en tjocktröja! Kul med lite nytt i garderoben!


Likes

Comments

  • Jag älskar politik, och jag är väldigt insatt!
  • Jag är en antingen - eller person. Antingen gör jag mig iordning och det ser ut som jag ska på typ gala, annars går jag runt i typ mjukis. Finns inget där emellan.
  • Jag faller så jäkla fort för killar, det stör mig något enormt.
  • Jag är riktigt skoltrött, är sugen på att bara flytta och jobba utomlands.
  • Jag älskar dyra saker, tyvärr gör inte min plånbok det.....

Likes

Comments

Hej!
Har precis kommit ut ur duschen och ska snart åka till min älskade Emma för en sleepover! Känner mig inte helt 100 i huvet men hon får mig alltid på bra humör. Kommer upp ett långt inlägg senare, ska vila huvudet en sväng 😕

Likes

Comments

Kan inget annat än att älska dessa låtar. Speciellt låten högst upp, mysigaste 💓

Likes

Comments