Inlägg

​Nu är jag framme på Malta! Eller ja, landade 21.30 haha! Men har varit ute å kikat runt på ön och ätit middag. Det är så sjukligt fint här! Älskar det redan! Nu är klockan 20 i 2 och jag är helt knäckt, så nu blir det godnatt och så hörs vi imorgon ! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inlägg

Nu är allting färdigt inför imorgon! Väskan packad, rummet klart, passet hämtat och alla biljetter bokade! Kunde inte vart mer taggad än vad jag är just nu, ska bli så sjukt spännande!

Likes

Comments

Inlägg

Godmorgon!
Eller ja, jag har vart vaken 1 1/2 timme redan! Men endå. Idag är det alltså sista dagen i Sverige för mig, är just nu påväg till Västerås för att hämta mitt pass och åka förbi min skola. Efter det blir det hemåt och plocka bort dom sista grejerna från rummet. Ska även tvätta lite och sen blir det att spendera kvällen med familjen! Normalt sett så brukar jag vara på krogen eller på fest på en Fredag. Men eftersom det faktiskt är sista dagen i Sverige och eftersom jag ska åka så tidigt imorgon så känner jag att jag vill spendera kvällen hemma i soffan och glo på film med familjen istället.
Det var väl allt för tillfället! Puss hörs sen❤️

Likes

Comments

Inlägg

Vet ni vad jag nog faktiskt kommer sakna mest med att bo hemma? Det är nog mina kreativa ritkvällar med mina småsystrar. Tycker det är både underhållande och avslppnande att rita. Kan sitta i flera timmar och bara klottra. 

Nu var just den här inget av det bättre som jag har gjort. Men som man brukar säga, den duger i krig.

Hörs sen, puss!​

Likes

Comments

​Herregud vad jag har dålig fantasi när det kommer till rubriker till inläggen. Men vad gör det egentligen?

Klockan är iallafall halv 3 nu, och min lillasyster kommer hem om ca 30 min och då har jag lovat att spela Minecraft med henne eftersom jag åker på Lördag. Hon vart lite ledsen över det och orolig om vem som ska spela med henne när jag inte är här. Jag förklarade för henne att jag kommer hem till Jul igen för att fira jul med dom och att det inte är så långt kvar dit. Apropå spel osv, det enda spelet som jag faktiskt spelar är ju Minecraft, har spelat det flera gånger i veckan i ca 6-7 år. Helt sjukt att jag fortfarande är nybörjare på det. Men then again så brukar jag bara typ bygga hus och springa runt mest. Så det är väl egentligen inte så himla konstigt att jag inte är bättre på det. Sen har ju spel aldrig varit ett speciellt stort intresse hos mig. Är faktiskt ganska emot det. Speciellt folk som spelar alldeles för mycket, som t.ex mina ex gjorde. Sitta vid datorn dygnet runt och spela spel är inte hälsosamt någonstans.

Jaja nog om spel haha! Vi hörs senare, puss!

Likes

Comments

Inlägg

Godmorgon på er! Torsdag idag då, bara två dagar kvar nu! Har väl inget speciellt planerat idag, ska ta det relativt lugnt, vara barnvakt åt min lillasyster en timme senare, och plocka bort det sista som är kvar i mitt rum här hemma. Förhoppningsvist så får jag ett sms om att mitt pass är klart att hämtas också, annars blir det imorgon!
Vi hörs av senare, puss!

Likes

Comments

Bilder

Bilder från google!

Åh vad jag längtar, bara 3 dagar kvar i dystra sverige!

Likes

Comments

Wanties

​Hur snygga är inte dom här egentligen? Bikboks klänningar är alltid to die for! Ni hittar dom på bikboks hemsida under kategorin klänningar!

Likes

Comments

Inlägg

Ibland är det ju skönt att bara slappa och ta hand om sig själv, nämnde det i förra inlägget tror jag. Så efter jag hade tagit ett bad så gjorde jag alltså en ansiktsmask, och nu känns min hud fräsch igen. Så himla skön känsla! Det enda som behövs är väl egentligen gurka, eftersom det är det jag använder. Man känner verkligen skillnaden efteråt. Gurkan hjälper till att återfukta huden. Vilket jag kände verkligen behövdes! (Ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på bilden men det är tyvär det bästa jag har att erbjuda för tillfället!)

Likes

Comments