Flyget gick så bra och Lloyd stod och väntade på mig med blommor!
Precis ätit pizza!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 47 Readers

Likes

Comments

  • 84 Readers

Likes

Comments

Idag har varit en riktigt bra dag. Vet inte i hur många år jag har velat åka jetski och idag äntligen(!!!) fick jag göra det. Fick åka både jetski och "bananbåten" den ni ser på bilden man sitter på och håller i sig för sitt liv haha. Åkte med ett gäng ungar som var galna haha! Man skulle göra tummen upp om man ville åka snabbare och tummen ner om man ville åka långsammare, av de lilla jag såg av resan så såg jag bara massa tummar upp!!😂 svalde halva havet och vet inte hur mycket saltvatten jag hade i mina ögon! Men kul var det och bränt mig har jag gjort med!!😩
Träffade en kille där jag ska träffa imorgon igen, kul va pappa? ;) haha
Ikväll har jag och Sil ätit kycklingvingar med hallonsmak, BÄSTA! Och margaritas såklart!

  • 83 Readers

Likes

Comments

  • 93 Readers

Likes

Comments

Hallå där!
Just nu ligger jag på stranden och läser bok. Perfekt väder idag med lite vind. Igår mådde jag inte så jätte bra hade väldig huvudvärk tror det berodde på vädret för var regn och lite åska igår, brukar vara ganska känslig för det. Vi åkte och shoppade på en butik jag fått tipsad och hittade en del faktiskt! Kul tycker inte shoppingen är bra här annars, väldigt tantiga kläder.
Skulle egentligen följt med sil på bingo igår men stannade hemma och sov och försökte bli av med huvudvärken!
Vaknade imorse med huvudvärk och på dålig humör pga av det och för det var molnigt haha... gick till gymmet och när jag var klar där var det sol och huvudvärken hade släppt! Så åkte till stranden så nu ligger jag här.

I förrgår var vi hos Irene på middag, bjöds på grillning och efterrätt. Sil följde med också! Super trevligt. Lägger in bilder sen.
Ikväll ska jag träffa Laura på en drink eller två. Hon hämtar mig kl 5.

  • 94 Readers

Likes

Comments

  • 102 Readers

Likes

Comments

  • 106 Readers

Likes

Comments

  • 108 Readers

Likes

Comments

Grattis pappa!!! Kommer ringa dig i morgonbitti för kommer inte komma till Sil förns ikväll!
Hoppas du får en bra dag!!
Kärlek

  • 112 Readers

Likes

Comments

Hallå!!
Har varit fullt upp här borta så knappt hunnit använda mobilen!
Som jag tror de flesta redan vet nu blev det ingen resa till Tampa igår. Morgonen innan fick jag ett text ifrån Quinn att hans mormor hade gått bort. Hon har legat på sjukhuset rätt länge och varit väldigt dålig. Så i helgen ska dem på begravning och han kommer vara med sin familj. Helt förståeligt, bara ledsen för deras skull.

Hade redan bokat tågbiljetten men Sil gjorde ett samtal till dom och berättade hur det låg till så jag ska få tillbaka alla pengar för biljetten. Trodde jag aldrig! Så snällt!

Nu sitter jag iallafall med väskan packad och äter en snabb frukost och väntar på att fyra svenska killar jag träffat här ska hämta upp mig. Dom kommer vilken minut som helst så lite stressad. Dom är här på semester och ska åka till everglades och sen key west så jag hakar på dom! Haha!
Får se hur det här blir! Roligt! Umgicks igår på stranden och alla är väldigt roliga och trevliga.

Igår var jag och Sil på Patio Joe, det är en väldigt sunkig bar om jag ska vara ärlig med bara locals. Folk röker inne och spelat biljard. Men jag älskade det! Vi hade så kul där!! Alla umgicks verkligen med alla. Fast olika åldrar. Vissa såg verkligen ut som de hade levt 10 svåra år men huuur snälla som helst. Vi skulle ta en drink sen åka och äta. Slutade med 4 och några dansmoves ifrån Sil när jag satte på "Who the fuck is Alice". Vann även i biljard 2 av 3 gånger ;)
För att få musik fick man stoppa i en dollar i en maskin och önska låt, så kul!

Hörs snart!

  • 119 Readers

Likes

Comments