Smart att byta gymnasieskola?

Nu har det gått 1 månad sedan jag bytte gymnasium, och jag skulle säga det var ett dåligt beslut som jag inte rekomenderar att göra. Det kanske bara beror på mig, men situationen jag befinner mig i just nu är inte så rolig. Alla i min klass är väldigt "ordentliga" mot mig och "tråkiga". Dom är väldigt tysta och känns inte alls som att jag lyckats känna dom, och dom verkar inte vilja lära känna mig. Känner mig väldigt utanför. Tror det lätt blir så om man hoppar in i en helt ny klass när alla andra har redan lärt känna varandra och hittat sin "grupp" att vara i.

Sedan är det inte så himla roligt att träffa flera olika lärare som man inte känner och hoppa in i deras kurser som dom har redan hållt på med i flera veckor med resten av klassen. Är så himla efter i nästan allt skolarbete just nu och känns som att jag blir särbehandlad av lärarna för jag inte har jobbat med deras uppgifter innan jullovet.

Den situationen jag hamnat i är vekligen annorlunda då jag aldrig har haft detta problem, just med att passa in i en klass och ha bra relationer med mina lärare. Känns verkligen inte som en bra start under min gymnasietid, vilket är väldigt tråkigt.

Hoppas detta kommer att bli bättre med tiden och det kommer bli lika bra som i min förra klass. Om inte kommer detta bli 2 1/2 jävligt långa år...

Vi ses.

Gillar

Kommentarer