Motorcykelmässa i Stockholm.

Som ni förmodligen redan vet så är jag väldigt intresserad i motorcyklar och håller på att ta mckörkort till början av sommaren. Jag har under en lång tid kollat på olika motorcyklar över nätet och i få lokala motorcykel affärer. Men affärerna har ett väldigt litet utbud av MC's, och att kolla på fina hojar över nätet blir snabbt långtråkigt.

Så jag och familjen drog en spontanere till Stockholm då det är en motorcykelmässa som pågår just nu. Det var en otroligt häftig upplevelse med alla olika motorcyklar, shower och andra fordon.

Nedan kommer några bilder på dom motorcyklarna som jag får köra (125cc, lätt MC), och är intresserade i.

Ktm Duke-125 (2017)

Yamaha YZF-125 (2017)

Suzuki GSX-R125 (2017)

Här är jag på den motorcykeln jag fastnade mest för, Suzuki GSX-S125 (2017). tyckte den var helt perfekt för min längd och den ser jävligt bra ut om du frågar mig! Jag fastnade även för den andra motorcykeln i bakgrunden som är en Suzuki GSX-R125 (2017). Den var lite bekvämare än den jag sitter på då det är en touring motorcykel men jag känner att sport modelen är mycket coolare?! Håller ni inte med?

Alla dessa motorcyklar är däremot otroligt dyra då det är den nyaste årsmodellen så kommer verkligen inte ha råd med någon av dom här på bilderna som min första motorcykel, sorgligt nog. Men man får ju drömma!

Det var i alla fall en riktigt rolig upplevelse att gå på mässan då jag inte fått sett så många olika motorcyklar förut!

Rackartygarna som uppträde med olika stunts.

Dom hade också många coola och exklusiva bilar som våran pappa inte kunde ta bort blicken från, men jag höll mig mest vid motorcyklarna ;).

Vi drog sedan från mässan sent på eftermiddagen och åt en bit mat på en resturang. Var mycket trevligt! Sedan var det dags att åka hem och en 2 timmars biltur väntade oss! Jag tog såklart tillfället i akt och övningskörde hem!

För övrigt så planerar jag imorgon att ommoblera mitt rum och göra klart en svenska uppgift, och såklart en lång sovmorgon.

Vi ses!

Gillar

Kommentarer