Energi på kvällen men inte på dagen?!

Måndag.... Åh vad jag hatar dig. Finns verkligen inte något annat jag kan komma på just nu som är värre än måndagar. Eller jag tar tillbaks det, ljudet av högljuda hårfönar på morgonen är absolut värst, men måndagar kommer knappt där på.

Liksom, det finns absolut inget som är positivt med måndagar. Helgen har precis tagit slut, man har nästan alltid vänt på dygnet dagen innan, måste gå upp tidigt på morgonen, och sedan har man alltid långa skoldagar. Man har fan grovt med tur om man får sluta innan klockan 15:30 från skolan på en måndag. I mitt fall slutar jag dagen med 1 1/2 timma mattelektion klockan 16:30. Det är ju som schemaläggarna verkligen vill att man ska ge upp på livet?!

Förutom att gnällt i mitt huvud över måndagar hela dan har jag också märkt hur mycket energi jag får på kvällskvisten i jämförelse med på morgonen/dagen. Att cykla till skolan känns ju som värsta tour de france fram och tillbaka och man vill bara falla ihop och lägga sig på asfalten. Medan jag nu på kvällen nästan vill ta en springtur i vinterkylan bara för att få lite frisk luft. Är verkligen så ologiskt... Man borde ju bli tröttare ju längre dagen går?! Antar jag måste börja dricka mera kaffe på dagarna. Enda alternativet.

Gillar

Kommentarer