...

Var ett tag sedan jag skrev något på min underbara blogg och finns nog bara en förklaring till det. Mitt liv är väldigt tråkigt i nuläget. Det ända jag gör på dagarna är att jobba i skolan och se fram till helgerna för att få sova ut.

Om jag skulle se tillbaka på dom senaste 3 veckorna skulle höjdpunkten vara att jag såg en otroligt vacker tjej som jag träffade under ett "EU-rollspel" på mitt gymnasie. För att förtydliga vad vårat EU-rollspel var så satt vi i ett klassrum på 30 pers i 4 timmar och låtsas representera olika länder där vi sedan skulle göra gemensamma "resulotioner" om Dublinförordningen skulle gälla. Var väll ganska kul då jag hade ett enkelt samtalsämne med den vackra tjejen men kanske inte det mest intressanta att prata om?!

Melodifestivalsfinalen var ju också för några timmar sedan vilket var kul. Robin var kanske inte det bästa bidraget att skicka till Eurovision men har var helt klart värd vinsten, så är inte helt missnöjd på den fronten. Tyckte personligen att Benjamins låt var bäst av alla bidrag då den var otroligt "catchy".

För övrigt så försöker jag för glatta livet att hålla motivationen uppe inför plugget. Mycket musik som gäller och ska försöka dra mig tillbaka till gymmet för att få lite mer energi på dagarna, vilket jag verkligen behöver. Några tips för att hålla livslusten uppe? Kommentera gärna!

Vi ses.

Gillar

Kommentarer