Header

Här är det inte ofta jag är inne längre, har liksom inget intressant liv. Jobbar 7-16 och sminkar mig nästan aldrig och är bara allmänt tråkig. Ni som fortfarande kikar in här då och då är ju stjärnor!

Igår var jag i Borås och firade min kompis 23års dag på Tonic, han hade hyrt stället för kvällen. Jag hade superkul verkligen. Jag har tatueringstid i slutet av augusti med, spännande alltså, vad tror ni det blir denna gången?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är hur mitt Bråvalla såg ut, vi döpte vårt camp till Vrålballa förra året så vi tryckte t-shirts och gjorde en stor flagga till detta årets festival. Några av bilderna är lånade från bekanta på Facebook. 

Likes

Comments

Känner mig dålig så blir en lugn helg för mig, kommer antagligen upp en ny video i helgen eller början av bästa vecka.

helt seriöst så stod det i beskrivningen av min telefon att den hade den bästa kameran på marknaden (för ett år sedan) är så jävla missnöjd. AAH

Likes

Comments

Jag är måttligt sugen på att färga håret, synd att jag är så feg och bekväm i mitt blonda.

Jag är också sugen på att spela in en video idag men jag har ingen idé på vad för video. Ge mig tips gärna, något speciellt ni vill se? ❤

Likes

Comments

jag tänkte spela in en videoblogg idag men kameran var urladdad och det kommer säkert vara mörkt när batteriet laddat klart. typiskt mig.

Jag ska börja videoblogga mer så har ni redan några tips så kommentera så skriver jag ned tipsen i min vlogg-lista.

Likes

Comments

​Tatuerade mitt lår igår hos Styrman, tänker ladda upp en bild när den läkt lite då den är konstant kladdig nu. 

Idag ska jag o Alice ha myskväll, cant wait, ska bli så kul 💖 Just nu ligger jag i Patricks säng och lyssnar på han och Anton och deras musikbabbel. Jag kanske slänger upp ett inlägg till senare, ha en fin helg babes.

Likes

Comments

Älskar denna toppen från Gina, redo för sommaren mmmmhmm.

Likes

Comments