Förra veckan var Eddie sjuk, han har inte varit sjuk på länge säkert ett år! Men nu var det hans tur. Troligen cirkulerar det runt riktigt starka smittor med förkylning nu. När han tillfrisknat så blev Izabelle sjuk. Men det konstiga är att det bara visat sig på nätterna!! Inatt började hon hosta. Även vi stora börjar känna av nu. Har ond hals idag. Jag äter ju D3-vitaminer och blir sällan sjuk, ibland på G till sjuk men det brukar sällan bryta ut på riktigt. Får se vad som händer denna gång.

Toppen att anvönda sig av dessa medel i dessa tider ⬇️


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har glömt bort min nystartade blogg, men misstänkte nästan att jag skulle göra det 😉 .... Men nu är jag här igen!!

Sen jag skrev har Izabelle fyllt 3 år 🎉 . Kan knappt tro det är sant, herregud hon föddes ju nyss! Livet med andra barnet bara susar iväg, tro mig. MEN ni med barn vet ju redan det 😀 Såklart lillan fick en bra dag. Vi var till leklandet , åt mat ute, åt tårta ~ två olika tårtor, frukost & kväll. Och fick massa presenter, självklart ett stall & några hästar 💛💛💛💛.  


Vi har även varit på 60-årskalas här i byn hos grannar. Vi var ca 30 grannar som gick dit. 

Jag har även varit kolossalt trött, så trött att jag inte orkat mer än nödvändigt. Så trist med trötthet. 

Izabelle har varit lite sjuk, men bara på nätterna med hög feber. Men nu verkar det börja avta mer och mer, skönt. För förkylning på små barn innebär ju lite sömn 🙄 Och är man redan sjukt trött så blir det ännu jobbigare. 

Annars rullar allt på , och jag längtar till härliga våren 🌸☀️🌸☀️

Likes

Comments

Om några dagar fyller Izabelle 3 år. Hujedamig vad åren rusar fram, nästan så man tror att någon trycker på en knapp ibland för att tiden ska snabbspolas framåt. Kan man inte få den där knappen PAUS till sitt liv?!

Idag for jag , jocke o Izabelle in till stan och gick i leksaffärer för att kolla upp lite vad hon önskar sig/ vad vi ska köpa. Alltid lite knepigt då det ju varit jul för bara några veckor sedan. Hon fick ju så mycket då. Hur som så tror vi att vi ska köpa detta och höstar till, som den hästtokiga tjej hon är 😀 . Märket är SCHLEICH . Finns en stor samling med alla möjliga hästar / djur så då kan hon börja samla .... Hoppas hon blir nöjd 💛

Likes

Comments

Blev inbjuden att läsa min kusin Marias blogg, och blev sugen på att börja blogga själv 😀

Tänkte se om jag "klarar av det" eller om jag bara skriver idag och glömmer bort sen 😉

Imorse mötte oss en vacker soluppgång, den kändes så ljus & vacker. Och med tanke på gårdagskvällens ljusmeditation så kändes det som att solen & ljuset kändes extra starkt. Vet inte om jag bara inbillar mig eller om det faktiskt är så. Det sägs ju att detta år är början på något nytt, att allt lär börja om. Känns verkligen sååå bra! 

Och med den "resan" jag är med nu med tre andra så kan jag inte tro något annat. Jag håller på att utveckla något nytt som bara väntar på att få blomma ut nu. Vill inte skriva för mycket om det , men kommer nog skriva ner det vartefter . Det är så mycket som sker, och jag ser fram emot fortsättningen med hopp & glädje ✨

Idag fick jag plötsligt tillbaka lusten att fortsätta tapetsera ~ det har legat på is några månader 🙄~ i ena hallen på övervåningen , så med hjälp av Izabelle som helst ville "måla" med tapetlimmet satte jag igång.... Och lär fortsätta resten av dagen !

På återserseende 😇💛😇


Synd man inte har tapetbordet kvar men får funka med golvet 🙃

Likes

Comments