Instagram

Söndag.....och övertid!!

Det blev en skön fredag med massa sol och när Jens kom hem åkte vi och köpte en ny robotgräsklippare. Våran gamla hade gått i sönder och det skulle kosta 6000:- att laga den men istället hittade vi en ny. Samma märke men en nyare modell för 6990:- så valet va ju inte så svårt precis:)
Igår blev de sovmorgon till klockan nio, så skönt. Sen blev det kaffe, frukost och läsning i solen. Barnen åkte iväg på varsitt håll så vi blev själva här hemma. När det blev lite för varmt gick vi ner och tog ett dopp i sjön sen satte jag mig i solstolen och tog ett glas bubbel. Till middag gjorde jag potatisgratäng och Jens gjorde pannbiffar som han grillade.
Leja hade en kompis här som skulle sova över, Emil och hans kompisar blev inbjudna till en fest på kvällen. Det va sporttema på festen så precis när jag va på väg att gå och lägga mig blev det till att hjälpa killarna att hitta lite kläder för festen istället och fixa iordning sa att en kompis till Emil också kunde sova över och så vipps va klockan halv elva :( Jag va tvungen att duscha av mig lite snabbt efter som jag hade badar i sjön innan jag la mig..... tick,tack,tick,tack !!!!
Killarna kom hem vid halv tre, tjejerna va fortfarande vakna så då gick dom ner och badade. Med andra ord blev det inte mycket sömn inatt och jag hade ju tackat ja till att jobba över idag. Det blev tolvtimmar på jobbet så nu skall jag skynda mig i säng innan det händer något :)
Hoppas ni har hunnit njuta av solen 💕

  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer