Instagram

Skön dag!!

Äntligen blev det en sovmorgon för mig, vaknade klockan 8:30 av mig själv...så himla skönt!! Började dagen med en liten skogspromenad med min man och Ozzy,helt tyst förutom fåglarna fina kvitter😊härlig start på dagen.
Strax innan klockan 10 åkte jag ner för att möta Emil som skulle till sjukgymnasten med sin axel som han har haft ont i från och till i ca 1 år nu. Väldigt trevlig och grundlig sjukgymnast måste jag säga. Emil fick övningar som han skall göra så nu får vi hoppas det blir bättre så han känner att han kan börja träna både fotboll och på gymmet igen utan att det gör ont.
Jag har legat lite i solen idag, fixat och målat mina naglar, Leja har varit i stallet och Jens har grejat med Emils moppe. Tyckte att det blev lite kyligt när solen gick i moln så då satte jag mig i uterummet och jobbade istället. Blev rätt sen middag idag så jag hann precis plocka undan innan Let’s dance började.

Dax för utröstning!!

Hej på er💕

Bilder från min dag, promenad i skogen, jobb, inlägg på Fb och Insta, Ozzy vaktar tomten och jag smakade på en ny glass för mig som jag tyckte va jätte god😋

  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer