Instagram

Så kul kväll:)

En vecka har gått sen sist och vädret är forfarande helt fantastiskt. Jag har blivit mycket bättre i axel vilket är jätte skönt, har varit hos läkare igen och blev sjukskriven i två veckor till och väntar nu på en tid till röntgen så får vi se vad den säger.

Jag och Jens har kommit iväg till gymmet två mornar efter promenaden med Ozzy. Jag har ju bara cyklat dock då jag inte kan använda axel ännu. Men man får vara glad för de lilla !!

Jag fyllde ju år förra veckan så i onsdags kom mina svärföräldrar och min syster med familj på lite mat. Jag hade gjort en potatisgratäng med stekt köttfärs i som vi kallar Bylund, sallad, dressing, bröd och till efterrätt blev det ananaspaj och vaniljglass. Barnen gick nere och badade och sen tog vi en kubb. Min mamma hade blivit sjuk så dom får komma en annan dag istället.

Igår träffade vi ett par vänner, spelade shuffelboard, biljard och tog några öl. Hade så himla roligt. Skrattade så mycket så jag har nästan lite träningsvärk i magen idag. Vi blev inte sena hem utan vi va hemma strax efter elva, jag satte mig en stund vid tv och Jens vid datorn. När klockan va typ två i natten gick vi ner och tog ett svalkande dopp med Leja. De är allt lite lyxigt att ha sjön så nära nu när vi har ett sånt underbart väder. Emil va väl hemma strax efter tre så halv fyra kom vi äntligen i säng. Vaknade nio i morse så de blev inte jätte många timmars sömn inatt så idag har det varit en slappardag här hemma bara.
Nu får det nog bli en film tror jag:)

Trevlig kväll på er💕

  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer