Instagram

Midsommar vecka!!

Hej alla fina!!
Hoppas allt är bra med er.
En vecka typ sedan jag skrev något sist men veckan har rullat på som vanligt med jobb och vardagssysslor. I måndags va jag dock och tränade, de va verkligen jätte längesedan sist, i tisdags bestämde vi att min syster med familj skulle komma och äta midsommarlunch hos oss så de blev till att åka och handla på onsdag. På torsdag gick jag en timma tidigare från jobbet, alltid lika skönt att gå tidigare.

När jag kom hem fixade jag iordning lite, dukade i uterummet, tvättade potatis och gjorde köttbullar.
Leja och Jens har haft stallet hela veckan så även igår innan lunchen klockan ett, brukar ju bara ha stallet två gånger i veckan i vanliga fall men dom hann det också. Emil har gjort sin första vecka på jobbet, inte jätte roligt jobb och han är lite trött men han är gladare än efter en skoldag.

🇸🇪🍓Midsommar🍓🇸🇪

De blev jätte lyckat igår, maten blev bra och alla va nöjda och glada. Min syster hade gjort en Budapesttårta med jordgubbar så det blev det till kaffet och en Baileys, så smarrigt. Det är så himla lätt att vara med min syster och hennes familj, vi har alltid lika roligt.
Tiden gick så fort bara, Emil skulle på festa och det skulle även ena kusinen. Så när dom åkte vid fem släppte dom av Emil på vägen och vi tog oss en lite ”siesta” här hemma. Sen blev det mys och sällskapsspel uterum. Det blev även en film och eftersom vi hade sovit så va vi vaken när Emil kom hem och klockan blev tre innan vi kom isäng.
Idag blir det en riktig slappar dag i solen, imorgon väntar det jobb igen. Fyra veckor kvar till semestern.
Kram på er 💕

  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer