Instagram

I morgon drar viđŸ€—

Veckan har rullat pÄ bra och jag har hunnit med allt jag hade planerat och imorgon Àr de ju redan fredag igen.

Imorgon Ă„ker vi till Ullared. Det Ă€r jag, mina tvĂ„ systrar och lilla mamma. Vi skall sova över en natt pĂ„ hotellet och det skall bli sĂ„ mysigt😍

Det blir shopping nÀr vi kommer ner och sen blir det middag pÄ hotellet. Troligtvis kommer det bli lite kortspel, skratt, vin och snacks pÄ kvÀllen. Startar sen lördagen med frukostbuffé och sen lite shopping till innan vi Äker hemÄt igen.

Min man va förresten bara borta en natt, sÄ skönt men snart blir det Stockholm igen och dÄ tor-lörd för konferens och julbord. Vi har inte varit ifrÄn varandra sÄ jÀtte mycket under vÄra 24 Är tillsammans men de Àr vÀl bara att vÀnja sig dÄ det kan hÀnda att han kommer behöva sova bort pga av sitt nya jobb.

Gjorde lasagne till middag idag och nu har jag precis kolla Wahlgrens vÀrld. Börjar bli lite trött sÄ snar blir det sÀngen.

Kramis pĂ„ er alla💕

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Vad mysigt med en Ullareds resa. Maken och jag har inte heller varit ifrĂ„n varandra sĂ„ mycket pĂ„ vĂ„ra 26 Ă„r vi trivs nog bĂ€st ihop 😊
nouw.com/minresatumörmittliv
NillansBlogg
NillansBlogg,
Ja vi ocksĂ„đŸ˜Š Trevlig helg❀
nouw.com/nillansblogg
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack detsamma ❀
nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi har nÀstan 40 Är tillsammans och trivas tillsammans. KÀrleken har ofta varit pÄ resande fot av olika anledningar och jag vÀrdesÀtter egentid. Nu nÀr jag Àr dagledig och han arbetar fÄr jag utlopp för min egentid.
nouw.com/stenhagenbettan