Instagram

Gaston Luga!

Här kommer samarbetet jag nämnde för er om förra veckan att jag skulle göra😊

Så i samarbete med https://gastonluga.com/se/

har jag fått hem denna snygga väskan😍
Så snygg design, den är vattentålig, vegansk och har ett datorfack på 13 tum. Gastonluga har massa olika designes på deras väskor/accessoarer så de finns nått för alla!

Med min kod Nilla10 får du 10% på hela sortimentet men dom har även ett erbjudande just nu på 20% eftersom det är Black Friday, så totalt får du 30% rabatt och erbjudandet gäller till 30/11, hur bra🥰
#anywherewithgl

Kramis💕

Gillar

Kommentarer

Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,

Waaauw, den väskan var verkligen snygg 😃


nouw.com/dontworrybelikeheidi