Instagram

Ååå va bra!

Innehåller affiliate-länkar

Nu är Ellos Mid Season Sale igång även med mängder av varumärken med upp till 70% rabatt så då kanske man skulle passa på att kolla efter både kläder och lite nytt till hemmet. Hela min familj fyller ju år snart så man kan kanske hitta en och annan present eller julklapp också för den delen då det börjar närma sig jul, det är ju faktiskt bara 2 månader kvar. Båda mina barn sa att dom längtade till jul i år, själv är jag inte jätte intresserad men då får man väl fixa lite extra i år kanske, va gör man inte för sina barn:) Klicka här för att komma direkt till Mid Season Sale!

Jag har typ haft det likadant hemma dom senaste åren så jag funderar på att vitbetsa min ekmöbler. Jag får väl börja med bordet i stora rummet och se hur det blir. Om det blir bra så blir det nog att göra samma sak med skänken och köksbordet. Får se om jag kan åka förbi och köpa sandpapper,penslar och färg imorgon efter jobbet.

Nu är det snart dax för en promenad sen hoppas jag veden har kommit så vi kan plocka in den. Just nu skiner solen så vi får hopas att det håller i sig och inte börjar regna.

Kramis💕


Gillar

Kommentarer