Fick ett samtal från ICA Supermarket tidigare idag, där jag blev informerad om att jag hade ett paket att hämta ut men att det blivit något fel med avin. När jag kommer dit för att hämta ut paketet (som var ett iPadfodral skickat från Kina) visar det sig att det står rätt namn på paketet, men posten (i Sverige) har skrivit fel namn på avin. Företaget i Kina hade skrivit Pernilla Nilsson - men Posten i Sverige hade visst döpt mig till Pernell Wardlaw?!? Hahaha! What the fuck!? Jag är INTE en amerikansk strippa! 😂 ...eller porrskådis heller för den delen. Eller nån karaktär(säger man så?) i World of Warcraft. Cheezes.
Men Pernell... Det är ju även lite tveksamt där om jag är en hon eller en han...! Haha!
Jag har tidigare fått brev/paket där jag har hetat Camilla Nilsson eller Pernilla Nilsen. Inte så konstigt kanske, men detta är ju bara helt sjukt. Pernell Wardlaw.

Fodralet är för övrigt beställt från Wish - vilket är en faaaarlig sida. Mycket krimskrams där men man kan även göra sjukt bra fynd.

Nu ska Miss Wardlaw ta en öl på balkongen.
Go' afton på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag håller på att rensa här hemma, så lite allt möjligt har för tillfället hamnat på köksbordet för vidare sortering in i skåp och lådor.
Vaknade tidigt i morse av ett märkligt ljud och ser i springan under sovrumsdörren hur en tass vevar (för allt vad den är värd) in under dörren för att försöka nå något litet som ligger två decimeter in på sovrumsgolvet.

Vidare ut i lägenheten har katten Mattis lyckats pynta fint med lite sporadiskt placerade påskkycklingar, ni vet sånna där små fluffiga, med orangea plastfötter och två små svarta pärlor (eller vad det är) till ögon. Ser ut som om det har varit fest här inatt och nu ligger alla hans små polare över hela golvet...

Dom var inte speciellt snygga när jag tog fram dem förra påsken ens, nu ser dom ju überjävliga ut. Jaja. Glad påsk önskar Mattis 🐥

Likes

Comments

Höjden av sentimentalitet måste ha inträffat här, precis alldeles nyss. Eller höjden av ironi, if you will.

Det gäller Game of Thrones, som jag kollar igenom från början. Mest för att man glömmer detaljer och vill friska upp minnet men kanske även för att jag är från Småland och har sagt upp mitt HBO Nordic-konto och vill se klart alla säsonger innan abonnemanget löper ut 😂

Nu till själva poängen: Så många karaktärer som far illa i denna serie. De blir torterade, förödmjukade, stympade, frihetsberövade och dödade (...varför tittar man ens på detta..?!?) Sorgliga stunder, indeed, när man som jag har väldigt lätt för att leva sig in i en serie eller en film.

MEN! Sista avsnittet av säsong 4 (The Children) tar nog priset känslomässigt för mig. Scenen där Daenerys leder in sina två drakar (den tredje är på vift) i den gigantiska underjordiska salen och sätter dem i kedjor, vänder om och går mot trappan och drakarna försöker gå efter sin "mamma" - men sitter fast! Fy faan säger jag bara! Haha! Drakarna vrålar, Daenerys tampas med ångest och jag håller på att börja lipa i mitt soffhörn. HALLÅ! Det är film! Det är film med drakar! Men ändå. Mycket starka känslor där.

Trevlig fredag på er!

Likes

Comments