Hola! Idag var en ovanligt "rolig" tisdag faktiskt.. Den började skit men skrattade som ett as under hela dagen i princip ;) Failade förmodligen på tyskaläxan men jupp. Allt annat gick ju bra så!

Ska strax till stallet och fixa till Syrran, Ellen ska rida henne idag. Men ja bye :3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon ska jag till skolan och på träslöjden ska vi ta med oss kakor, fråga inte varför hahah. Bosses briljanta idé 😉

Har inte varit sjuk idag men mamma ville att jag skulle stanna hemma ifall jag skulle få feber igen. Men imorgon blir det iallafall! Synd bara att jag missade en del dessa två dagarna...

Ses imorgon!

Likes

Comments

Har varit dålig uppdatering eftersom jag var och fortfarande är sjuk. Med feber, ont i kroppen/halsen/huvudet och hosta som en gammal gubbe är det inte alldeles hurra att logga in här och skriva. Så hoppas ni förstår att det blir dålig uppdatering någon dag till tills jag är helt frisk 😉


Så jävla sant 👊

Likes

Comments

Slösa två minuter på att klicka er in och ställa någon fråga till mig på ask.fm/NillaOffic 😘

Pozz 🍪

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan, lyssnar på musik och tar det lugnt bara. Ska ha SO 12.20 så typ 20 minuter rast till. Efter SO skulle bi haft biologi men vi ska se en teater istället. Känns gött eftersom vi slipper resten av lektionerna.

Hare bra!✌️

Likes

Comments

Dålig uppdatering nu japp, ska försöka bli bättre.

Nu i helgen var vi och köpte mobilerna men även kläder, ny mascara osv. Tack och lov var Anna och Moa så snälla så de fixade stallet åt oss den dagen. Tack så mycket!

Idag har jag ridit Syrran och hon var väldigt stark, särskilt i galoppen. Vi ska prata med Birgitta på torsdag om ett ev. nytt bett till Syrran så det blir lättare att hålla in henne. Men vi får se hur det blir.

Imorgon är det studiedag vilket är grymt skönt! Har inte planerat något särskilt för imorgon så vi får väl ta dagen som den kommer 😉

Godnatt!

Likes

Comments

Äntligen håller jag min guldiga iPhone 5s i handen. Har varit utan mobil i tre månader nu så känns bra konstigt haha. Men sjukt grymt!

Ska vara ärlig, vi köpte sammanlagt fyra mobiler som skulle kostat 18-20 000 men allt vi betalade var 250 kr. Älskar vårt abonnemang 😉

Syrran fick vila idag så det blev bara en snabb runda ner där och hem igen. Ikväll blir det Mello, popcorn och mys!

Ha en bra kväll hörni 😚

Likes

Comments


Likes

Comments

..och jag lever livet. Precis som det ska vara.

Idag gick man i skolan till 13.20 fast fick vänta på Emma till 13.50 så blev rätt drygt. Har ju ingen mobil än så blir inte bättre av det haha 🔫

Iallafall. Red ut med Hanna och mamma sedan och det gick bra fast det var ju lite halvmörkt ute. Mysigt trots allt!
Imorgon på morgonen ska vi äntligen få våra mobiler har mamma och pappa lovat. Alltså om några timmar har vi en varsin iPhone 5S! 😍

Nu måste jag sova iallafall, sov gott people!


Likes

Comments

Idag har det varit en rätt kort dag i skolan men sen var det direkt ut i stallet och rida Syrran. Hon skötte sig väldigt bra idag! Det enda vi ska jobba på mer är galoppen och skänkelvikningar. Annars funkar det bra.

Imorgon är det den sämsta dagen på hela veckan. Skitlång dag i skolan (15.30) sedan stallet i nästan 4-5 timmar. Stress, stress och ännu mer stress. Crap.

Pappa har fixat det med mobilerna nu så vi ska få officiellt nya mobiler på fredag eller lördag! Gött gött😘 Vet inte om jag ska ha en silvrig eller guldig iPhone 5S men vi får se.. Ellen försöker övertala mig om en silvrig men nej, vi får se helt enkelt.

Mamma pratade med Anna innan också och vi ska få ha alla hästarna på fredag för de ska till Göteborg. Tror vi rider ut om det är bra väder, annars blir det paddocken eller något av ridhusen. Roligt iallafall!

Aja, godnatt alla fina läsare!

Likes

Comments