Tack alla som följt oss under december månad! Nillan och #bergsgatan28 är en fiktiv berättelse och ett projekt för kursen Att skriva och publicera i digitala medier på Malmö Högskola. Jag heter Nikky Ramström och har gestaltat karaktären Nillan. Tack alla som följt oss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Alltså jag älskar typ alla produkter från Kevin Murphy. När jag fick tipset om deras produkter från em kompis för några år sedan, blev jag heeelt såld. Love it! Men en av mina absoluta favoriter är Hair resort spray. Helt magisk, och perfekt om du har mjukt och fint hår helt utan volym som jag. Med denna produkten bara sprayar du i fuktigt hår, sen får du hår som är lite ”strävare” och ger mer struktur. BÄSTA! Finns att köpa här.

Likes

Comments

Det har varit lite diskussioner här i kollektivet om hur vi ska göra nu inför julen. Vi kommer ju fira tillsammans och alla har sådana sjuka viljor. Allam förutom möjligtvis Fanny har traditioner från sina familjer och hur dom brukar fira. Jag har ingenting. Eller okej, vi har alltid varit utomlands. Men det är knappast något som är speciellt för att det är just jul för min familj, Mina föräldrar har alltid jobbat och inte varit speciellt intresserade av traditioner. Så även om det är lite kaos här just nu, så känner jag mig ändå glad att få fira lite mer traditionellt. Det kommer bli mysigt tror jag. Tror knappt jag ätit ett riktigt julbord?

Likes

Comments

Hade så sjuukt kul igår. Behövde verkligen en riklig härlig kväll då jag ju känt med lite ledsen inför hur julen ska firas. Så gårdagen va helt amazing.

Men nu verkar det som att ingen kan åka hem över julen. Haha, så sjukt ju. Att vi alla ska fira jul ihop. Det hade man inte gissat för en månad sen J

Likes

Comments

​Mitt bästa tips inför nyår är att göra en ögonfransförlängning . Det är ju bara såå snyggt?

Likes

Comments

Känner mig så deppig idag. Även om jag längtar tills jag får min lägenhet har det faktiskt varit rätt skönt att ha människor runt omkring mig. Känner mig lite ledsen för att jag inte alls vet vad jag ska hitta på när det blir jul och jag kommer väl sitta här helt själv utan julklappar. Fy fan vad deppigt. Ska ta en av lussebullarna vi bakade i söndags för att försöka muntra upp mig själv.

Likes

Comments

Är så jävla irriterad nu. Jag bor med ett gäng jävla idioter. Igår hade någon tagit mitt schampo och det gjorde jag ingen big deal av, det är ju bara att köpa nytt. Även om det var så jävla störigt. Köpte till och med massa nytt som alla kunde använda. Men så idag när jag kom hem, så hade nåt litet as öppnat min post. Alltså vem gör så? Är SÅÅÅ jävla arg nu. Kan man inte bara få ha sina grejer i fred? Okej, nu ska jag släppa detta. Pallar inte ställa till med en jävla scen. Fett jobbigt ju! Men det är ju ändå bra att dom börjar använda vettiga produkter till håret, såg typ att dom använde icas egna märke. HAHA! Vem gör det? OMG! Det önskar jag knappt min värsta fiende.

Likes

Comments

Köpte lite inredning igår häromdagen också som jag glömt visa. Även om jag bara ska bo här denna månad, vill man ju ändå att det ska vara mysigt. Ser ärligt talat ut som skit just nu. Folk har så märkliga grejer. Obegripligt hur man kan leva med så fula saker i sitt hem. Tog saken i egna händer och köpte lite nytt. Visst blev det snyggt?

Likes

Comments

Idag ska vi tydligen ha något möte om regler här i kollektivet. Vissa vill göra schema över städning, handling, matlagning och massa annat skitgöra. Alltså say whaaat? Jag tänker fan inte städa efter andra. Städar ju inte ens efter mig själv. Varför anlitar man inte bara en städfirma? Problemet löst. Och mat beställer man väl hem så man får det levererat till dörren? Vissa människor ska komplicera allting. Suck, hur ska jag stå ut. Nedräkning till januari, check! Men allting är inte helt åt helvete, köpte ett par nya skor från Acne igår, film kommer upp på Instagram senare idag, Check it out!

Likes

Comments

Tipsar om två produkter från Clarins som är perfekta att använda på semestern till värmare breddgrader, eftersom det kan väl inte finnas någon som inte åker iväg när det är kallt i Sverige?

Clarins Beauty flash Balm , även kallad askungekrämen. Två produkter i ett som jag inte kan leva utan. Kan användas som primer och ger en helt sjuk lyster men kan även läggas som en fuktmask, vilket ju är helt perfekt efter en dag i solen.

Clarins BB cream , skin perfection cream med SPF 25.

Perfekt att ha under dagen på semestern, då man får en perfekt hy och så skyddar den mot solen. Jämnar ut hudtonen och man blir bara så naturligt snygg utan att se sminkad ut. För under semestern vill i alla fall jag bara se naturlig och fräsch ut. En magisk produkt helt enkelt som alla borde ha.

Likes

Comments