Header

I söndags när jag & melinda vaknade så kände vi oss inte helt på topp så vi bestämde oss för att göra cornflakeskakor men de slutade med att vi gjorde vår egen version av de alltså havrefraskakor. Riktigt gott var de ?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 
Nu tänkte jag starta igång en tävling här på bloggen för att bara säga tack till alla ni som läser min blogg & tar er tid att kommentera så gulliga saker, ni är bäst!
 
Så i samarbete med Kamda.se som tidigare är känt för tvspelsweb.se. Där har dom grymma kameratillbehör & en riktigt bra sida för alla oss fotointresserade. Den som vinner får ett presentkort på 150 kr för att handla på kamda.se.
 
Tävlingsregler
- Gilla kamda.se på facebook.
- Bilden som du tävlar med måste vara svartvit men motivet på bilden spelar ingen roll alls.
- Bilden måste vara tagen av dig, alltså ingen stöld här.
- När du har valt en bild som du vill tävla mer så kommentera detta inlägget & länka till produkten som du vill använda värdechecken till.
- Gör sedan ett inlägg på din blogg där du lägger upp bilden du tävlar med i en nytt inlägg, där du också måste länka till mig & kamda.se.
- Sedan är du med & tävlar, tävlingen håller på till den 9 mars!
 
Om du har några funderingar eller frågor så var inte rädd för att fråga, lycka till nu ?

 

Likes

Comments

Men Tjena mina sötisar! Fotade lite ute idag, hade ingen bra foto dag idag så de får inte bli några porträtt bilder. Måste bara tillägga att jag älskar mina lockar på dessa bilder, har börjat använda mig av en ny teknik när jag lockar, skulle ni vilja att jag visade hur man gör i en video? Kommentera isåfall ?

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar! Idag kommer jag spendera min fredag med att komma ikapp i plugget, ligger nog efter i allt så ska försöka vara lite duktig.Men självklart innan så måste man göra en go frukost & självklart ta bild på de. Vi hörs kanske senare, ni är bäst! ?

Likes

Comments

 Vart borta i helgen hos min pappas släkt & vart på min gosiga kusins dop. Vet inte än om jag får lägga upp alla bilder, men isåfall så lovar jag att lägga upp dom här! Puss & kram ?

Likes

Comments

 
Hoppas ni har haft en bra fredag, & nu går jag på sportlov, wonderful!

Likes

Comments

Godmorgon! Började dagen med en go frukust, som bestod av fil,jordgubbar & vindruvor. Vid tre tiden ska jag ut & foto med Ella, längesedan jag fotade med en kompis så förhoppningvis är vädret på min sida, Ha en jätte fin dag så hörs vi senare, puss puss!  ?

Likes

Comments

Kände för lite förändring så saxen åkte fram så de blev till att klippa på 2 dm. Blev riktigt nöjd, håret känns mycket tjockare nu, vilket jag älskar! Imorgon är de alla ???-dag,har ni några planer?


Likes

Comments