Header

hejsan mina fina läsare, först måste jag bara säga att ni är helt AMAZING jag svär, får så fina kommentarer och blir så glad att ni verkligen lägger ni tid på att skriva  kommentarer, och jag läser vart enda kommentar och svarar på alla. (har inte svarat på några dagar) Men ni är grymma, de ska ni veta ??
 
Bloggen är väldigt tråkig nu förtiden, men är väldigt höstdepp men så brukar de bli på hösten. Iallafall så hoppa jag att ni har märkt att jag har ändrat bloggdesignen lite, jag tror jag gillar den iallafall. Är väldigt kräsen när de kommer till bloggdesign..föresten så kommer en ny dagens blogg upp imorgon, kram!
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Foto & Redigering: Elin Lundström (JAG) | förbjudet att kopiera mina bilder

Likes

Comments

Denna helgen kunde inte inte vara bättre faktiskt igår spenderade jag min kväll med lovisa & lite festligheter med andra goa. Sedan ikväll har jag haft halloween mys med mina käraste vänner. Men nu är jag helt slut har verkligen inte haft tid att vila någonting, men vi hörs imorgon med mycket roligare uppdatering & bilder, puss! ?

Likes

Comments

nu drar jag vidare till halloween kväll med mina vänner, puss!

Likes

Comments

Foto & Redigering: Elin Lundström (ME) | förbjudet att kopiera mina bilder

Likes

Comments

Kolla vilken fin present jag fick av lovisa när hon kom hem från spanien, så fint ?

Likes

Comments

jag SUGER på att uppdatera här på bloggen jag vet, men min inspiration är på noll just nu. Iallafall så håller jag på att filma en kortfilm på median & då så brukar de alltid bli lite bloppers så jag har tänkt att klippa ihop lite sånt till er, så under denna vecka så kommer de komma upp en bloppersvideo!
 
Annars är de halloween till helgen och på lördag ska jag ha filmkväll med mina kära vänner och då ska vi klä ut oss så ge gärna tips, helst något man kan göra lätt hemma för har inte tid att köpa något, hörs imorgon, kram ?

Likes

Comments

Nu tänkte jag göra ett inlägg här & vänder mig speciellt till er tjejer/killar som har fastnat och behöver en spark i baken. Detta inlägget tilltalar inte alla som läser min blogg säkert men jag vet att de finns några iallafall som läser min  blogg som är intresserade av detta, och kan behöva hjälp. Så detta är mina tips till er!  ??
 
Jag har tänkt att dela med mig av mina tips & tankar till er nu ang träning & mat. Som sagt detta är sånt som har funkat för mig & de jag mår bra av att göra & tänka lite extra på. Jag vet att de är många unga som inte är nöjda med sitt utseende. Jag kan säga att jag är en av dom, jag är väldigt bra på att hitta fel & aldrig verkligen kolla på de sakerna jag gillar med mig själv. Sen jag har börjat träna så mår jag bättre, både fysiskt och psykiskt. Att träna har blivit en del av mig nu och jag skulle inte kunna tänka mig att leva utan de, för jag är mycket piggare & mitt självförtroende har höjts jätte mycket.
 
Nu ni som inte riktigt har kommit igång med träning men skulle vilja eller ni som bara har fastnat och har ingen ork, lust eller inspiration kvar så kommer lite tips från mig hur ni ska tänka & göra för att börja ett hälsosammare liv.
 
Att tänka på innan träningen
 
-Börja tänka framåt. Vad vill du va/se ut om ett halvår vill du fortfarande vara onöjd med dig själv & klaga varje dag på hur mycket du skulle vilja ändra med dig själv eller vill du ta tag i träning och kunna säga, i did it.
 
-Inget är omöjligt. Vem säger att du inte kan ha en super snygg kropp som en victoria secret model om ett år, den ända som står i vägen för detta är du själv. Inget är omöjligt, men ingeting är lätt heller, men de kommer vara värt de tro mig.
 
-Börja sakta. En sak jag tycker är väldigt viktigt när man börjar träna, är att ta de lungt, hårdträna inte tills du svimmar i början ( inte sen heller för den delen, heh ) utan börja sakta och arbeta sedan dig uppåt, annars så kommer din motivation & styrka vara helt utpumpad efter första veckan.
 
-Resultat kommer inte efter en gång. Än sak som många måste komma ihåg är att resultat syns inte efter en vecka. De tar ett tag, för vissa 4 veckor andra ett halvår innan man ser resultat.
 
- De kommer inte vara enkelt. Yes precis som ni läste så kommer inte de alltid vara enkelt, om man verkligen vill något så får man kämpa för de. De kommer vara svårt & jobbigt men då måste man tänka framåt och alltid hålla tanken levande i huvudet vart vill jag vara om ett år & hur vill jag se ut. Om du kämpar så LOVAR jag dig att du kommer nå ditt mål.
 
Vad ska man äta?
 
Välj bort. När man har börjat igång med träning så måste man också ändra på sina matvanor lite, man kan inte träna & träna medans man äter skräpmat 24/7 utan kosten är en stor del av träningen och de som kommer göra så att du når ditt mål.
 
Sluta med onyttigheter. Vad jag menar med de är att du inte Behöver helt & hållet sluta med alla onyttigheter utan dra ner på de och försök att byta ut så mycket som möjligt med andra nyttigheter som till exempel frukt & nötter (vilket är favoriter enligt mig. hihi)
 
Unna dig själv. Jag är väldigt sträng när de gäller mina matvanor MEN självklart jag brukar unna mig lite då & då. Jag brukar unna mig kanske varannan helg med chips eftersom chips är min stora kärlek. Och de är verkligen inget fel att unna sig själv, för man förtjänar de efter en vecka men träning.
 
 
Om ni har några frågor så får ni mer än gärna ställa de, & jag ska svara på alla och om ni vill bara prata eller har några andra frågor så kan ni maila mig också på niennafoto@hotmail.com.
 
 
 
 

Likes

Comments

Haft en super mysig kväll med bästis, harry potter & en massa gotti gotti saker! ?
 
Fått många frågor om vart tröjorna vart ifrån & jag har beställt dom från ebay :)

Likes

Comments