Header

Hallå på er! Är nu hemma i Hjo över helgen och det kände jag var välbehövt. Har haft en ganska tuff period under våren måste jag erkänna. Det har varit mycket jobb, både på hemtjänsten och vid sidan om med andra projekt. Det har gjort att jag inte har kopplat av en enda minut sedan jag fick mitt vik i februari. 

Har inte kunnat fokuserat på min egna firma som jag startade i januari, eftersom man inte är den piggaste efter ett åtta-timmars pass på jobbet.  Har vart helt utmattad utav allt jobb och det har gjort att min hälsa tryter. Jag har insett att jag på något sätt måste ändra min livsstil för att må bättre som människa, och jag måste sluta tacka ja till allting även om jag egentligen inte vill. Ska börja ändra min livsstil från och med nu!💪🏻 

Men nu är jag äntligen hemma igen, har längtat till att få komma hem till lugnet en stund! Få vara med familjen, träffa hundarna och ta långa promenader i skogen. I like it! 

Såååå fredag idag, vad ska man hitta på? Det vet jag inte ännu, skönt att för en gångs skull känna så! Jag ska ta dagen som den kommer helt enkelt!

Hoppas ni får en fin fredag💖
Emma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kände att det var dags att börja blogga igen! Får se hur aktiv jag kommer att vara här, men det återstår att se!

Likes

Comments