Spahelg -

Min vardag, Bilder

Nämnde ju i tidigare inlägg att jag hade en överraskning till H i helgen eftersom han fyllde år förra veckan, överraskningen var en övernattning på hotell med spa, tvårätters middag och massage, alltså WOW vad behövligt.

Vi hade verkligen en helt magisk helg tillsamman och verkligen umgicks och hade det bra.
Denna helgen har jag även för första gången känt att jag njutit och blivit otroligt avslappnad av att bada varmt, tidigare har jag verkligen hatat det trotts H försökt få mig att gilla det de senaste 4 åren haha, men nu så, jäklar vad avslappnad jag blev i hela kroppen, precis vad jag behöver, så otroligt skönt.
Igår, söndags, hade vi även varsin massage bokad, det var min första riktiga massage i mitt liv, det tog ett tag innan jag kunde slappna av men oj vad skönt det var, trotts alla sjuttioelva knutor jag hade i ryggen, men massage är verkligen något man borde unna sig oftare. Och jag hoppas såklart H är lika nöjd och glad över mik present/ helgen som jag själv är haha.


Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Men vilken underbar present!! 😍 Så härligt att du kunde njuta! KRAMnouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja, det var ett magiskt dygn 🥰🙏🏻 stor kram ❤nouw.com/nikolinapettersson
Camilla
Camilla ,
Åh så underbart härligt 😍 älskar allt som har med spa att göra 🥰 tror nog att H blev mer än glad för presenten.
kramar ❤️
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja det var helt magiskt 🥰 skönt att du verkligen gör det, hoppas jag också kommer göra det framöver ☺ kan du unna dig massage någon gång? Stor kram fina Camilla ❤nouw.com/nikolinapettersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229