Fika i skogen -

Min vardag, Bilder, Natur

Jag har vart sjuk och legat inne i sängen i över en vecka så jag har absolut inte haft något att skriva om här, men idag känner jag mig äntligen markant bättre, jag är fortfarande väldigt rosslig och hostig men jag har inte så ont längre iallafall, men dröjer väl en månad så är jag säkert sjuk igen eftersom jag verkligen blir sjuk stup i kvarten just nu men det beror väl kanske på mina problem med magen/tarmarna eftersom ens immunförsvar tydligen sitter i tarmarna..
Nog om sjukdomar, idag har vi iallafall vart ute och fikat i naturen, det finns ett otroligt mysigt ställe i skogen vid två dammar där det sällan är folk och otroligt lugnt och skönt att sitta och andas, bara vi, naturen och fiskarna som hoppar i vattnet. (Ibland några tappra fiskare också hehe.. )
Det är iallafall väldigt mysigt och skönt där och jag känner verkligen att man får passa på att vara ute och njuta under helgerna när det är okej väder för innan man hinner blinka är det väl iskallt och vinter..

Dammade förövrigt av kameran så den fick följa med ut i skogen i förmiddags.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Åh vad mysigt! <3nouw.com/artibus
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja otroligt mysigt 😍🤗❤nouw.com/nikolinapettersson
Camilla
Camilla,
Jag ska försöka att bli bättre på att vara ute i naturen ☺️ Det gör så gott för en.
med mig är det sådär. Förkyld och haft feber i veckan men tror att det börjar vända nu 🙏 sen endel tråkiga och jobbiga saker. Hur mår du?
kramar i massor ❤️❤️
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja naturen gör verkligen gott för själen 🙏🏻 gu va tråkigt att höra, hoppas du mår bättre nu iallafall, är ju segast på att svara här tyvärr.. mem tråkigt att höra att det är endel jobbiga saker i ditt liv 😔 vill bara ge dig en stor kram och skicka massa massa styrka till dig ❤❤nouw.com/nikolinapettersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229