Ett dygn på österlen -

Min vardag, Bilder, Natur, Utflykter

Tänkte förvarna er redan nu att detta blev ett extremt långt inlägg med maaaassa bilder, bara att kolla vidare eller klicka bort.

Vi hade en väldigt bra dag igår, gick upp väldigt tidigt, åt en ordentlig frukost, hoppade in i bilen och styrde sen emot andra sidan Skåne. Vi hade spanat in en strand som hette Knäbäckshus strand som såg väldigt fin och härlig ut vid havet, dock var vi ju inte dom enda som ville bada där, det var vi och ungefär 200 pers till, på en relativt liten strand, iallafall om man jämför med den vi har här hemma haha. Efter någon timme på stranden med sol, bad, massa njutande och såklart lite bokläsande för min del så åkte vi vidare för att hitta någonstans att äta lunch.


Vi åt lunch på Kiviks musteri och gick runt en sväng där, gick även in i Stenshuvuds nationalpark en sväng men eftersom det var så otroligt varmt igår så orkade vi inte gå så mycket.


Efter den sena lunchen åkte vi vidare till Kiviks graven, Sveriges största gravplats från bronsåldern, gick runt där en sväng och kollade och sen åkte vi vidare till stället där vi skulle sova, en bed & brecfast gård.


Vi bodde på en oootroligt fin och mysig gård, alltså verkligen jättefin, dock var det extremt lyhört så man hörde nästan när gästerna i rummet bredvid andades haha.. Vilket resulterade i att vi sov extremt lite och jag har sovit max 9h på två nätter nu, vilket är vad jag egentligen behöver på en natt för att vara en människa.
Vi packade in våra saker på vårt rum iallafall, kollade oss omkring, tog ett dopp i poolen, bytte om och åkte sen in till Åhus för att gå en sväng på stan/gå gatan och sen äta middag.


Efter middagen så åkte vi vidare till Åhus strand med lite godis och drick och hängde där en sväng. Det blev en otroligt mysig och skön kväll och dag överlag men det här med att försöka äta ordentligt med mat när man är borta är inte alltid så enkelt, man ska hitta ställen att äta på, försöka få i sig rätt saker, för att min mage inte ska flippa osv osv, ett dygn borta var verkligen lagom för min del då jag blir så otroligt trött av att göra massor och även av att vara ute i solen i denna värmen, men som sagt var det otroligt mysigt och roligt, men jag föredrar fortfarande "vår" sida av Skåne, verkligen inget slår vår strand här hemma, borta bra men hemma bäst som man brukar säga.

Nu ska vi iallafall äntligen åka ut till min mamma och hämta Oscar, och äta middag hehe, han har faktiskt vart där i flera dagar nu, och även fast jag saknat honom mycket så har det vart otroligt skönt för min del att inte behöva planera dagarna i minsta detalj och framförallt inte gå upp tidigt varje morgon vilket jag alltid annars gör här hemma då jag är den som tar mest ansvar, väldigt skönt och guldvärt för min del men nu ska det bli skönt att få hem honom igen.


Gillar

Kommentarer

Isabell
Isabell,
Otroligt fina bilder och jag älskar att du kan bjuda på en "mindre perfekt" bild på dig själv, här och på Instagram, så bra och viktigt 😊
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla 😍 hehe kul att du ens uppmärksamma det och ja, bra att påminna alla om att inte jag heller alltid är perfekt även fast det kanske ibland ser så ut.. 🤗nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Så härligt ni verkar ha haft det! Så vackert!! 😍 Kram ❤️nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja det var väldigt mysigt och fint 😍😍 stor kram ❤nouw.com/nikolinapettersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229