En dag i Helsingör -

Min vardag, Bilder, Utflykter

Igår morse tog vi tåget in till Helsingborg och sen färjan över till Helsingör, vi var inte dom enda som tänkte att det var en perfekt dag att spendera i Danmark så vi stod i kö till färjan i minst en timme innan vi kom iväg. Och oj vad trött jag han bli på folk och barn och de höga ljuden.. Men när vi väl fick gå på färjan gick allt väldigt snabbt och smidigt och det är rätt sjukt att vi har 20 min på en färja och så är vi utomlands.
Som sagt var vi inte dom enda som var i Helsingör denna dagen så det var inte lätt att hitta någonstans att sätta sig och äta och dricka öl, som H såklart ville, det var proppfullt på det populära torget så tillslut hittade vi ett nyttigt ställe med god sallad/bowl, inga smörebrö där så det var väldigt lite folk och väldigt skönt enligt mig haha.

Efter vi ätit och så gick vi runt en sväng och där efter gick vi tillbaka till torget och satte oss och drack öl.

Några timmar senare åkte vi hemåt igen, vi kom betydligt smidigare med en färja till Sverige igen, tog tåget hem och gick sen till torget här i stan och åt en god middag innan vi, som ni såg igår, gick på bio och såg lejonkungen.

Idag blir det en lugn dag, återhämtningsdag för min del, jag hade en riktigt bra dag igår även fast den blev väldigt intensiv så jag är väldigt trött idag, men idag ska jag ska läsa igenom massa bloggar som jag inte gjort på flera flera dagar, vila i massor, kanske sola lite och packa inför imorgon då vi ger oss iväg ett dygn till en annan destination, som sagt, saker blev inte som tänkt denna vecka men jag gör verkligen det bästa av situationen.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

MatildaWaern
MatildaWaern,
Härligt det ser ut och vilka fina bilder 😃 Vilken härlig blogg du har, precis tjejer som dig som jag söker att följa! 😊 Nån att inspireras utav och få lite härlig läsning i sin vardag. Du får gärna kika in på min blogg & se om du känner detsamma, så kan vi följa varann här på nouw 😊 kram <3 nouw.com/matildawaern
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina du, blir så glad av dina ord ☺ absolut kan jag kolla in din blogg sen när jag har tid ☺ kram nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Gud så härligt det ser ut och så underbart att kunna åka iväg sådär 😍 KRAM ❤️nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja det var otroligt mysigt och det är kul att ha det så nära ändå 🥰 stor kram fina ❤nouw.com/nikolinapettersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229