Idag satte vi på oss skogsmulle outfits, klampade runt i skogen i över 3 timmar och hittade en guldgruva med kantareller/trattkantareller. Vi var så lyckliga och gömde oss till och med för andra plockare för vi ville absolut inte dela med oss.

Nu är vi hemma igen och ska snart äta smörstekta kantareller på toast. Mums.

Likes

Comments


Sitter på en fullsatt pensionärs-buss upp till Bollnäs med Nathalie och låtsas att vi är Sex And The City säsong 5 episod 69. Vi har alltså ganska kul!

Likes

Comments


I somras fick jag äntligen se Frank Ocean. Kvällen var helt magisk och jag grät i naturlig ordning, för det var så jävla fint.

Alla borde börja varje dag med Provider, fortsätta med Ivy, Solo, Pink + White osv osv....för simsalabim så har du världens bästa dag. 

Puss!


Likes

Comments


Jag har sen jag var liten varit besatt av havet. Jag trodde länge att jag egentligen var en sjöjungfru men som den elaka bläckfisken Ursula förvandlat till en människa. Jag ogillade henne starkt.

Jag försöker alltid vara medveten om havet och vad jag kan göra för att skapa en bättre miljö. Marinbiolog är mitt drömyrke (andraplats rymdforskare) för jag freakin ÄLSKAR havet.

Chasing Coral är en Netflix dokumentär om dom förödande korallblekningarna som pågår runt om i världen pga den globala uppvärmningen. Jag har sett den om och om igen, ca 10 gånger nu. Jag fullkomligt älskar den. Jag gråter varje gång. 

Varje. Gång.


Snälla se den.


Likes

Comments