Sluta aldrig drömma

Innehåller affiliate-länkar

Jag vill dela med mig av min häftiga erfarenhet. Ett tag sen fick jag förfrågan på jobbet om jag hade ett intresse av att besöka någon känd personlighet. Den första jag kom att tänka på var Dogge, jag fann ett intresse av att höra lite mer om honom och hans karriär inom sång branschen. Vi tog kontakt och kort därefter fick vi komma till hans studio på studiebesök. Väl där fick vi gå runt och kolla hur det såg ut, vi pratade lite om musik, och jag berättade för Dogge om mitt musik intresse som jag har, jag fick möjlighet att spela upp en snutt på min låt som jag skapat och lagt ut på sociala medier.


Han berätta mycket om hur man skall gå tillväga för att kunna uppnå sina drömmar, han menar på att mycket övning gör att man utvecklas. Dogge är en jordnära glad person, han försöker sprida glädje till alla, mycket via sin musik. Såg kort därefter en dokumentär om hans liv och bakgrund, uppenbart att han har haft en tuff uppväxt, fattigt, stökigt barndom, och att musiken var hans räddning. Trots många motgångar i livet. Han säger att ’’ Du lyckas i livet genom att lita på dina drömmar’’.

Jag är glad att fått träffa en fantastisk artist. Som var välkomnande, varm och väldigt rolig. Till alla där ute, följ dogges råd ’’ Era drömmar är skapandet, jobba hårt och kämpa för de’’.😄

  • Nära Rönninge

Gillar

Kommentarer