Träningen är på gång

Hejsan allihopa, det var ett tag sedan!

Jag hoppas att ni förstår att det blir lite sporadiskt då och då eftersom skolan tar upp ganska mycket tid för mig, jag pluggar väldigt mycket hemifrån om dagarna. Jag har går max tre dagar i veckan i skolan, visst det är ganska skönt och så men man blir så sjukt himla bortskämd med. Mitt mående är ganska varierande vilket jag antar är ganska normalt.

Hur har er dag varit hittills? Min dag har varit ganska bra faktiskt, idag hade jag två stycken seminarium i skolan, så jag har stigit upp med tuppen idag, haha. Jag slutade sedan kl 12.00 och efter det så var jag och körde ett PT-pass på Campus1477. Jag har nu kommit igång med PT-passen vilket är så skönt, idag var första dagen och hon är så trevlig! Jag fick ett väldigt bra intryck av henne via telefon men gud vad kul vi hade och de där 60 min flög verkligen iväg!! Jag ska köra ett pass till den här veckan, nu på fredag, bara för att jag verkligen ska komma igång ordentligt. Vi passade även på att boka in några extra pass, så jag har tider bokat ända till i mars vilket jag tycker är så himla roligt! Mitt mål med träningen är att förbereda kroppen samt bygga upp kroppen inför en ny graviditet, då jag tappade ganska mycket styrka och stabilitet under graviditeten.

Ikväll ska jag ägna min tid åt att läsa en avhandling samt eventuellt börja skriva en sammanfattning på den, på torsdag har jag ett seminarium så måste försöka bli klar med den imorgon.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll och så hörs vi snart igen!

Kram

 

Gillar

Kommentarer